POZIV KRAGUJEVČANIMA DA SE PRIDRUŽE PROTESTU U BEOGRADU U SREDU, 16. JANUARA

Društvo Politika Video

Organizacioni odbor protesta u Kragujevcu pozvao je građane Kragujevca, koji su u mogućnosti, da sutra (16. januara) učestvuju u protestnoj šetnji, koja će u Beogradu biti organizovana povodom godišnjice od ubistva Olivera Ivanovića. U pismu javnosti navodi se:

Drage Kragujevčanke i Kragujevčani

Sutra, 16. januara se navršava godina od svirepog ubistva Olivera Ivanovića.

Mnogi od nas su bili njegovi istomišljenici, mnogi od nas se nisu slagali sa svakim njegovim razmišljanjem, ali nema dileme da je čitava poštena Srbija bila zatečena vešću o njegovom ubistvu i da je već godinu dana zgrožena činjenicom da državni organi uporno ne čine ništa da se naručioci i počinioci njegovog ubistva izvedu pred lice pravde.

Pozivamo vas da u Beogradu, u ime celog Kragujevca, odate poštu čoveku koji je poginuo boreći se protiv tirana koji razaraju ne samo Kosovo, nego i čitavu našu Srbiju.

Ukoliko niste u mogućnosti da otputujete, kao što većina nas nije, pozivamo vas da u sredu, za vreme protesta u Beogradu, od 18 sati, u miru i dostojanstveno, preminulom odamo poštu paljenjem sveća u Sabornoj crkvi. Porta će biti mala za sve nas. Upalite sveće na ulici! Ostavite pištaljke i ponestite sveće.

NAS JE IPAK VIŠE!

#NasJeIpakViše
#ZaOlivera
#počeloje
#1od5miliona

Нас је ипак више. Нас који смо за Србију без политичких убистава и мржње према неистомишљеницима.16.1. у 18, Плато!За победника, #ZaOlivera !Са свећом уместо пиштаљке. #1od5miliona #PoceloJe

Publicerat av Savez za Srbiju – Савез за Србију Söndag 13 januari 2019

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.