SERGEJ TRIFUNOVIĆ U KRAGUJEVCU

Politika

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović posetio je danas Kragujevac i razgovarao sa članstvom i prijateljima pokreta i
Šumadijske regije.

  • Poseta predsednika PSG-a Sergeja Trifunovića je izuzetno važna kao sastanak nadahnuća. PSG promenom predsednika nije promenio ni programska dokumenta, niti politiku, ali je promenio stanje napona i energetskog potencijala koji je u ogromnom porastu, rekao je Saša Milenić, član Predsedništav PSG-a i predsednik Šumadijske regije, na početku sastanaka Sergeja rifunovića sa članovima kragujevačkog PSG-a i rukovodstva Šumadijske regije.

Sergej Trifunović je rekao da je Srbija talac 25 procenata glasačkog tela koje glasa sa SNS.

  • Moj cilj je da animiram ljude da se bore, da privučem ljude koji se možda i gade politike i režimskih i opozcionih političara, zato i poručujem da PSG neće ulaziti u ni u kakve saveze, ali hoće da sarađuje sa opozicijom. Diktatoru se diže kosa na glavi od saradnje opozicije, ujedinjene u borbi oko usaglašenih zahteva i to ga užasava. Hoću da se širi građanski front koji je sve jači po Srbiji i lokalnim sredinama, kazao je Trifunović.

On je dodao da je veoma važno da znamo šta ćemo da radimo kad Vučićev režim padne.

  • Zbog toga i nameravam da formiram stručne timove u okviru PSG-a koji treba da sačine jednu formu nacrta finkcionisanja buduće Srbije. Pravimo slagalicu od stručnjaka za različite oblasti, da nam se ne bi desilo da nam keramičar vodi BIA, a doktori nauka taksiraju, kao u današnjoj Srbiji, naglasio je Trifunović. Prema Trifunovićevim rečima PSG raste i svakog dana je jači.
  • U poslednjih nekoliko dana osnovali smo osam novih odbora, a večeras verifikujemo i odbor u Gornjem Milanovcu, rekao je Trifunović odajući priznanje kragujevačkom PSG-u i Šumadisjkoj regiji, kao jezgru pokreta.
Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *