HAPŠENJA ZBOG DROGE

Grad

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesetšestogodišnjeg muškarca iz okoline Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je kod osumnjičenog, na ulici, pronašla manju količinu marihuane, a u pretresu njegove porodične kuće još oko 40 grama i 97 semenki indijske konoplje.

Policija će i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneti krivične prijave protiv dvojice muškaraca starosti 22 i 32 godine, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Takođe, krivična prijava biće
podneta i protiv dvadesetjednogodišnjeg mladića, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga.
Policija je u pežou u kom su bili 21-godišnji i 22-godišnji mladići iz Paraćina pronašla manju količinu amfetamina i kašiku na kojoj su bili tragovi opojne droge.
Sumnja se da je dvesedetjednogodišnji mladić omogućio dvadesetdvogodišnjaku da u vozilu konzumira opojnu drogu. U drugoj akciji, policija je u pretresu porodične kuće tridesetdvogodišnjeg muškarca pronašla oko 46 grama marihuane upakovane u najlonsku

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.