KONKURS POVODOM DANA PORODICE

Kultura
  • Zdrava porodica, nasmejana porodica“ tema je konkursa za najbolju kratku, šaljivu priču, anegdotu o događaju u krugu porodice, tokom vanrednog stanja. Konkurs traje do 13. maja 2020. godine. Tri najbolje anegdote, po izboru žirija, biće nagrađene kućnim aparatima u vrednosti od 10.000 dinara, za prvu nagradu i po 5.000 dinara za drugu i treću nagradu. Na konkursu mogu da učestvuju lica sa prebivalištem na području Kragujevca. Ukoliko je pobednik Konkursa maloletno lice, potrebno je da, prilikom prijave na konkurs, priloži saglasnost zakonskog zastupnika ili staratelja.

Svi zainteresovani mogu da se prijave na konkurs putem Facebook stranice na kojoj mogu da postave kratku šaljivu priču do 13. maja. Pobednička anegdota biće ona koja bude imala najviše lajkova.

Organizator Konkursa „Zdrava porodica, nasmejana porodica“ je Centar za razvoj usluga socijalne zaštite „Kneginja LJubica“, odnosno Savetovalište za brak i porodicu.

Imena pobednika biće objavljena 15. maja, na Međunarodni dan porodice, na Facebook stranici, posle ćega će organizatori dobitnicima dostaviti nagrade.

Sve potrebne informacije zainteresovani građani mogu da dobiju na fejsbuk stranici https://www.facebook.com/medjunarodnidanporodice/.

Tekst: Snežana Milisavljević

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.