300 KRAGUJEVČANA: GDE SU NESTALE ŽIVOTINJE IZ EKO PARKA?

Grad Politika

Samo par dana nakon što je organizacija “300 Kragujevčana”najavila akciju pomoći Eko parku u Ilinoj vodi, desile su se, kako kažu, “prve sabotaže”. Naime, ovo udruženje pozvalro je gađane da se 13. aprila u Eko parku Ilina voda okupe i naprave malo druženje sa ciljem da ukažu na stanje u parku i insistiraju na dugoročnom rešenju problema održanja eko parka. Kao kratkoročni cilj akcije postavili su obezbeđivanje određenih količina hrane za životinje u parku, sređivanje i ozelenjavanje parka, sportske dogašaje za decu i odrasle ali i doručak i muzički program za sve prisutne. 

  • Međutim, danas, kada smo želeli da odvezemo nešto hrane životinjama, sačekala nas je zabrinjavajuća vest da su sve životinje iz parka odvezene kombijem na nepoznatu lokaciju. Ko je i zašto baš sada odvezao životinje za sada je misterija, koju ćemo odmah pokušati da rešimo slanjem dopisa svim mogućim institucijama koje mogu imati veze sa ovim misterioznim događajem u kome će tražiti obrazloženje. 

U organizaciji “300 Kragujevčana” kažu da će akcija biti organizovana u planiranom terminu, u subotu 13. aprila, u Eko parku Ilina voda, a organizatori očekuju još veći odziv građana nakon sumnjivog nestanka životinja. Najavljuju da će svi planirani događaji da se održe pa čak i akcija skupljanja hrane za životinje, jer i ako su završile na nekom drugom mestu, hrana im je sigurno potrebna. 

Tagged

2 komentara

  1. Zašto nisam iznenađena?
    Samo napred omladino, ne dajte da vas išta zaustavi. Dolazim u park i nosim domaće kiflice za doručak.

  2. Sa decom sam dolazila u parku i hranila patuljaste koze i vijetnamsko prase. Sladjane ko ih je pojeo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *