“300 KRAGUJEVČANA”: NAKON ŠTO SMO NAJAVILI AKCIJU, GRADNJA NA IGRALIŠTU OBUSTAVLJENA

Politika

Nakon najave akcije “300 Kragujevčana” pod nazivom “Obnovimo igrališta za buduće šampione” koja bi na igralište u Lekinoj bari u nedelju 21. aprila izvela stotine stanovnika naselja Bresnica i Filip Kljajić i peticije koju je pokrenuo Milan Arsenijević Mane sa svojim udruženjem “Kaldrmaš”, iz Skupštine grada stigla je vest da se gradnja na igralištu obustavlja i da će segradnja  obdaništa prebaciti na najbližu moguću lokaciju, kažu u udruženju “300 Kragujevčana”.

  • To je inače i bio predlog inicijatora akcije koji su više puta ponavljali da, naravno, podržavaju gradnju dečijeg obdaništa ali da lokacija nije prava.  Dakle, pritisak građana i dobro osmišljene akcije sa jasnim zahtevima pokazale su se kao ubojito oružje za vlast koja nije dobro oslušnula mišljenje stanovnika Lekine bare.   Ne klizišta kako je nemušto navedeno u izjavi gradskih čelnika, nego organizovano delovanje sugrađana koji su imali jasan cilj. I uspeli su da ga ostvare.

Kultni teren će, navode u ovom udruženju, ostati na svom mestu, a dobićemo i novo obdanište u tom kraju:

  • Akcija udruženja “300 Kragujevčana” se nastavlja jer je igralište potrebno obnoviti. U nedelju 21. aprila organizovaćemo na terenu trku beba, popularnu “Puzijadu”, kojom ćemo simbolično prikazati kome teren u budućnosti ostavljamo. Na takvim terenima odrastaju šampioni.
Tagged

2 komentara

  1. E moj Rajo.. klizišta.. kliznuo si ti iz demokrata kod Rasima. Bravo za 300. Nije im dobro kad vas vide ovi lopovi iz vlasti

  2. Zeka ne sme nikoga da prozove ili ne zna , pa ne crta igralište Skupština grada nego Nikočićev stručnjak iz Novog sada direktor JP Urbanizma koji zna da na privatnu parcelu nacrta autobusku stanicu al ne zna gde treba obdanište, neznalica poslednja. Mora da mu je mali Rale reko crtaj tamo i on šta će nacrtao, ne buni se kad mu je plata 300.000 (100.000 fiksno + 100.000 dnevnice + 100.000 restoran) i još ima i otvoren predmet za zloupotrebu službenog položaja u Agenciji za brobu protiv koruocije br 014-012-00-0028/18-11 koji je stopiran od strane Vu;čića i SNS !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *