„300 KRAGUJEVČANA“ U GIKU GLASALO ZA ODBIJANJE JEDNE OD DVE SNS LISTE

Izbori/Bojkot Politika
 • Član Gradske izborne komisije delegiran ispred grupe građana „300 Kragujevčana i pokret Volim selo svoje – Dušan Zeka Aleksić“ glasao je za odbijanje jedne od dve SNS liste „Dr Vladica Stanojević“ jer naziv formirane grupe građana nije isti kao onaj koji se pojavljuje na formularima koji služe za potpis podrške, navodi se u saopštenju ove grupe građana.

U saopštenju se kaže da je „u pitanju je tehnička greška jedne od dve naprednjačke liste koju predvodi Dr Vladica Stanojević i ona je mogla biti otkolonjena“.

 • Tehničke greške, koje suštinski ništa u kandidaturi nisu menjale (kao što je nadimak kandidata za odbornika na formularu kojim prihvata kandidaturu, a izostavljanje nadimka u zbirnoj listi kandidata), imala je i naša lista koja je vraćena na ispravke i usvojena tek nakon što su nedostaci otklonjeni što ovde nije bio slučaj. 

U grupi građana „300 Kragujevčana“ ističu da nisu znali „kako će se drugi članovi komisije izjašnjavati“:

 • Nismo imali razloga da se od glasanja uzdržavamo jer je tehnička greška u dokumentaciji jedne od dve SNS liste očigledna. Da li ona u ovom slučaju suštinski utiče na odluku potpisnika podrške kandidaturi, verovatno će sud utvrđivati.
Tagovi:

5 komentara

 1. Odlican naslov ,300 Kragujevcana ce posle izbora zauzeti mesto u vlasti sa istinskim SNS ,Vladica aut.

 2. Kažu iz gika da su Verkovi otimali za Vladicu i ako je ocigledno da dokumentacija nije validna . Da li je to istina?

  1. Biće gradonačelnik, al za malo, ko je on znamo svi, kako je prešo ljude sa sela i to znamo, obećanjem da će da obori SNS u Kragujevcu i šta se dogadja, prdi sa njima u istu tikvu…
   Pukli ste svi, shvatite!
   Čiča odnosi pobedu!

 3. Pravi naslov treba da bude „jednu od dve Verkove liste“ jer su se kazu njegovi najvise zalagali za usvajanje nepotpune liste.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.