ALEKSANDAR ŠAPIĆ – POBEDA ZA KRAGUJEVAC: PODRŠKA ZDRAVOJ I BROJNOJ PORODICI

Izbori 2022

Izborna lista „ALEKSANDAR ŠAPIĆ – POBEDA ZA KRAGUJEVAC“ veruje da samo ljudi koji već imaju značajne rezultate u svom profesinalnom radu mogu uspešno voditi veliki grad kakav je Kragujevac, kaže se u saopštenju te liste i dodaje da je „jedan od prioriteta podrška zdravoj i brojnoj porodica, briga o majci i detetu, mladima, obrazovanju, kulturi, nauci, solidarnost i tolerancija“.

  • Grad Kragujevac, pored poboljšanja servisnih usluga koje obavlja, mora da obezbedi određene benefite svojim građanima. Odnos mora da bude reverzibilan, a ne jednosmeran kada samo građani imaju obaveze prema gradu. Grad mora da pronađe način i sredstva da pomogne porodicama sa malom decom i tako stimuliše rađanje dece. Jedan od načina je i uvođenje kartica za ovakve porodice kroz olakšice i privilegije kojima bi se npr. ostvarile znatno niže cene za dečiju ishranu, odeću i drugu opremu, kažu predstavnici ove liste.

Dodaju i da bi grad trebalo da organizuje veliki broj besplatnih sportskih, edukativnih i umetničkih programa i kurseva, kao što su besplatna priprema nastave za kragujevačke učenike, besplatne kurseve stranih jezika, korišćenje bazena, zatim različite besplatne programe iz budućeg projekta „Kragujevac – za svoje građane”.

  • Reč je o programima koji su namenjeni svim kategorijama stanovništva, deci, ženama i penzionerima. Uređen i moderan sistem funkcionisanja lokalne samouprave, sa benefitima za njegove građane, kakav je prisutan u opštini Novi Beograd, koju već osam godina uspešno vodi predsednik naše stranke Aleksandar Šapić, može poslužiti kao primer dobre prakse koji bi mogli da primenimo na naš grad. Ukoliko izborna lista „ALEKSANDAR ŠAPIĆ – POBEDA ZA KRAGUJEVAC“ dobije poverenje građana na ovim izborima, građani će moći da koriste veliki broj benefita koje smo pripremili u svojim programima.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.