GTO KRAGUJEVAC ORGANIZOVALA IZLET ZA DECU

Društvo Grad

Gradska turistička organizacija “Kragujevac” organizovala je za decu, dobitnike grupnih nagrada za maske na Dečijem karnevalu održanom ove godine za Dan grada izlet , na koji su krenuli učenici II-4 razreda O.Š. “Moma Stanojlović” dobitnici prve nagrade i deca iz obdaništa Vini Pu dobitnici treće nagrade. Učenici su na karnevalu predstavili maskama na temu kulturno-istorijskih znamenitosti Kragujevca dok su deca iz obdaniša nosila maske vezane za proleće.

Gradska turistička organizacija “Kragujevac” organizovala je izlet u selo Drača, u domaćinstvo “Rujevica” kategorisano za seoski turizam. U lepo uređenom domaćinstvu deca su uživala u igri , gostoprimstvu i posluženju, koje su za njih pripremili vredni domaćini. Dvorišni mobilijar je pružao brojne mogućnosti od istraživanja dečije kućice, klackanja, ljuljanja, igre između dve vatre… Sve je odzvanjalo veselom grajom i smehom dece.

Lep seoski ambijet, čist vazduh ispod brda Rujevica, igra u prirodi blagotvorno su uticale na decu, koja su se vesela i zadovoljna vratila svojim kućama.

Piše: GTO Kragujevac

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.