ALEKSA RADOVANOVIĆ POBEDNIK KRAGUJEVAČKE „PIMP ZONE“

Društvo Fudbal Grad

Karavan “Pimp zona“ Radija S, tokom vikenda održan je i u Kragujevcu.

Zabavno takmičenje u pimpovanju fudbalske lopte organizuje se u desetak gradova, povodom predstojećeg Svetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji.

U ime grada, Karavan “Pimp zona“ Radija S koji je održan u Pešačkoj zoni, dočekao je prof.dr Nedeljko Manojlović, član Gradskog veća za obrazovanje. Profesor Manojlović je poželeo dobrodošlicu “Pimp zoni“ i zahvalio se Radiju S što je upravo Kragujevac odabran kao jedan od gradova u kojima se ovo takmičenje održava jer ono promoviše mlade, sport, zdrave stilove života i podstiče takmičarski duh. Moskva je jedna od najlepših svetskih prestonica, i odlazak na Svetsko prvenstvo u fudbalu sa prijateljima predstavlja vrednu i motivišuću nagradu za mlade. On je poželeo sreću učesnicima takmičenja kao i to da pobednik finalnog takmičenja bude upravo iz Kragujevca.

 

Najbolji mladi takmičar kragujevačke “Pimp zone“ je Aleksa Radovanović (15) koji je pimpovao 220 puta u minutu. Svojim rezultatom, Aleksa iz Kragujevca se direktno plasirao u finalno takmičenje “Pimp zone“ koje će se održati u Beogradu i gde će među takmičarima iz svih deset gradova biti odabran najbolji koji će sa svojih 10 prijatelja otputovati u Moskvu. “Pimp zona“ Radija S nastavlja da obilazi gradove po Srbiji do finalnog takmičenja. Do sada je obišla Leskovac, Kraljevo, Novi Sad i Kragujevac.

Bez obzira na pol i godine, na ovo takmičenje mogu da se prijave svi građani. Prijavljeni učesnici imaju zadatak da bilo kojim delom tela, bez pomoći ruku pokažu veštinu pimpovanja fudbalske lopte, a kviz je prateći deo programa.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.