Aleksandar Milošević najavio izgradnju železničke pruge Sobovica – Cvetojevac

Ekonomija Grad
  • Pored izgradnje putne infrastrukture, grad Kragujevac će nastaviti sa realizacijom kapitalnih investicija, kazao je Aleksandar Milošević, pomoćnik gradonačelnika za realizaciju kapitalnih projekata i saradnju sa Vladom Republike Srbije.

Milošević je najavip da će naredne godine biti pripremljenaa projektna dokumentacije na izgradnji Severne obilaznice oko Kragujevca.

  • Od kapitalnih investicija očekujemo i izgradnju železničke pruge Sobovica – Cvetojevac u dužini od 15,4 km, kao i test prugu za testiranje železničkih vagona koje proizvodi nemački Simens, rekao je Milošević prilikom obilaska radova u Ulici Prvoslava Stojanovića.
Tagovi:

3 komentara

  1. E, šta postade čovek…od haus-majstora u trezoru u Kragujevcu…Sve deblji, kako koja vlast naiđe.

    1. Velika duzina daleko bilo,sto nerenoviraju prugu Batocina,Kraljevo,Stalac pa da se hvale a ne bednih 15,4 km,nekada rucno vise sa volujskim kolima pravili. Sramota

  2. Naučio je čovek da pliva u politici, i to svim stilovima…politički kraul, prsno, leđno itd. Ugledao se Aca na svog nekadašnjeg šefa Dinkića pa je i on krenuo naprednjačkim stazama. Ne treba ga osuđivati jer nije ni prvi ni poslednji u Srbiji koji je povio vrat pred pred Vučićevim naprednjačkim hordama. Da li će to njemu i ostalima jednog dana možda doći na naplatu videće se. Ne bi bilo čudno da i posle Vučića bude ponovo neki drugi Vučić (meni su na primer Vučić i Tadić nalik na političku braću blizance – pricip je isti samo se stilovi razlikuju). Ovo je Srbija i ovde se teško bilo šta menja lako i brzo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.