ALEKSANDAR VUČIĆ: U KRAGUJEVAC JE I DO SADA ULAGANO, ALI SE TO NE VIDI

Politika

Kragujevac će do kraja 2021. godine dobiti novu kanalizacionu mrežu, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Dodao je da je u Kragujevac do sada dosta ulagano, mada se to ne vidi, te da će investicija tek biti i da će oko grada biti urađena obilaznica, a toplana izmeštena iz centra.

On je rekao da je samo za 70 gradova i opština u Centralnoj Srbiji, koje će dobiti novu kanalizacionu mrežu, izdvojeno tri milijarde evra, a da je Kragujevac u ovom segmentu najskuplji.

  • Do sada je u Kragujevac dosta ulagano, ali se to ne vidi. Tek ćemo da investiramo. Kompletiraće se auto-put, uradićemo obilaznicu oko grada i izmestiti gradsku toplanu iz centra grada, rekao je Vučić.
Piše: Jovana Mladenović, InfoKG
Tagovi:

7 komentara

  1. Danas je AV ponovo pomenuo nove autoputeve i naravno Kragujevac je poslednji koji će dobiti obilaznice i put a ne AUTO PUT ka Čačku https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2020&mm=07&dd=30&nav_id=1712675 Nema nikoga iz Kragujevca od političara da zahteva da mi imamo prioritet, svi ćute i čekaju koske. Radomir je ćutao 5 godina i nije smeo ni da pita AV a tek Dašić nepoznati anonimus zastavnik, kojeg je vojska školovala da bi je napustio zbog više para koje je dobio u državnim firmama preko politike. Nenković gradski urbanista ( koji nikada nije uradio ni jedan plan) , je na sastancima pričao da nam ne treba obilaznica i to svi mi u opštini znamo, a Radomir je takvog držao da mu bude Glavni urbanista jer mu je usvajao planove za radove gde je gurao svoje izvodjače i podizvodjače. Kragujevcu treba pravi Galvni urbanista kojeg će u Beogradu da slušaju i koji će prioritetno da se bavi obilaznicama i autoputem, inače će sve pare da se potroše na druge puteve i kad Kragujevac dodje na red neće više biti kreditnih para. Sa obilaznicama i auto putem, imaćemo investitore i izmešten teški kamionski saobraćaj iz grada koji zagadjuje grad posebno zimi. Nesposobni Radomir je najavio kružni tok Mala Vaga a li pošto zna da ništa nezna prevukao je nov asfalt, i tako dokazao da je nesposoban, ili će možda ponovo skida novi asfalt i stavlja još noviji ! To je uradio da kamioni koji idu kroz centar grada ( jer nemamo obilaznicu ) imaju nov asfalt umesto da kamione izmesti na obilaznice. Nesposobnjaković i neznalica koja se u sve petlja, a u ni[ta se ne rayume, napravio je veliku štetu gradu. Takav nije ni mogao da ima bolje oko sebe, nego samo još veće neznalice da bi mu sredjivali proVIZIJE, zato nam je i tako i tako će i biti ubuduće jer će i Dašić da postavi neku novu neznalicu za Gradskog urbanistu i opet ćemo da izgubimo 5 godina kao sa Radomirom !

    1. Pa ne znam šta ovde više nije jasno? Narod je rekao svoje na izborima. Naredne četiri godine grad Kragujevac će, po volji naroda, i dalje voditi neznalice i bilmezi. Kraj priče.

  2. Na nasu veliku zalost, Grad je poprimio izgled oronule palanke. Ulice, rasveta, objekti u centru… Iskreno, za zaljenje I tugu. Prolazeci gradom osecam stid. I to traje, urusava se sve I ne znamo dokle vise.

  3. Meni samo nije jeasno kako to kragujevčani ne vide da od kada je SNS na vlasti, ovaj grad tone sve dublje i dublje. Meni je onako trešnjica na šlagu bila odluka da se četvrti naučno tehnološki park (pored naravno svete troje BG, NS, NI), izgradi u Čačku (!?), umesto u Kragujevcu koji je četvrti grad i univerzitetski centar u Srbiji. Kako ljudi ne vide, da smo u svemu poslednji? Kako objasniti činjenicu da će Centar za matične ćelije ostati onako pusta ruina na obodu grada? Kako?

  4. E moj Saša, koji Kragujevčani. Oni pravi su skromni i kulturni i ne bave se politikom. A malom Tominom je tata kad je završio srednju od politike kupio džip, kad je završio segamega fakultet napravio mu vikendicu na Savi. Pa ga posle zaposlio u Srbijagas gde i nije dolazio na posao. Nikad ništa nije radio. sem što je slušao o kombinacijama kako se peru pare. Dao mu Toma KG a mali se pokazao kao sam vrh muljatora, da ga je AV najurio posle prvog mandata. Mali Tomin nije glup, samo je bahat i velika je neznalica, ali je smišljeno doveo u Urbanizam takodje muljatora koji je toliko muljao da su ga najurili iz NS, al takav je malom Nikoliću i bio potreban. Doveo ga je da mu ucrta garaže i autobusku stanicu tamo gde ne treba ali gde mogu da budu idealne kombinacije za trošenje para gradjana Kragujevca za brzu proVIZIJU.
    Da li stvarno misliš da njega zaima na kojem je mestu Kragujevac ??? I nećemo biti četvrti . Bićemo stoti i sve tako dok neki novi gradonačelnik koji može da bude i luftika, ne bude neki običan čovek koji će uzeti najbolje stručnjake iz svih oblasti koji nisu partijski angažovani da podižu grad, a ne da im služe za nabacivanje šema za punjenje njihovih bahatih i neskromnih džepova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.