Animirana avantura Tom i Džeri na Porodičnom danu u Plazi u nedelju

Grad Kultura

Sjajni pokloni za sve posetioce u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu 21. februara.

Tom i Džeri, najgori prijatelji i najbolji neprijatelji na Porodičnom danu u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu, u nedelju 21. februara od 12 do 17 časova. Karte su u prodaji.

Verovatno najpoznatije rivalstvo među animiranim likovima je ono
između plavog mačka Toma i smeđeg miša Džerija. Decenijama unazad zabavljaju nas svojim ludorijama na malim ekranima, a sada konačno i na velikom platnu Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa.

Porodični dan u uz sinhronizovanu animiranu avanturu ,,Tom i Džeri” zakazan je za nedelju, 21. februar od 12 do 17 časova uz poklone za naše najmlađe posetioce i mnogo zabave uz avanture naših omiljenih crtanih junaka.

Sjajni pokloni očekuju najmlađe posetioce, pa će tako svi
mališani uz kupljenu ulaznicu dobiti masku za lice sa likom Toma ili Džerija, kao i NIVEA kremicu za mnogo zabave i negovane ručice. Dvoje najsrećnijih obradovaćemo knjigom koju poklanja naš partner Evrobook, iz edicije ,,Tom i Džeri”. To nije sve, jer vas očekuju i časopisi „Zeka” ili ,,Bubamara”.

Jedno od najomiljenijih rivalstava u istoriji ponovo oživljava kad se Džeri useli u najlepši hotel u Njujorku uoči ,,venčanja veka”,
prisiljavajući očajnog organizatora venčanja da hitno zatraži nužne
mere. Kloi Grejs Morec nalazi se u ulozi tek zaposlene Kajle, koja ima zadatak da reši problem glodavaca u hotelu pre važnog događaja. Kajla za pomoć uzima Toma kako bi zajednički zaustavili nestašnog Džerija.
Sledi naravno epska bitka mačke i miša koja preti da uništi njenu
karijeru, venčanje, a moguće i ugled samog hotela. No, uskoro se
pojavljuje još veći problem: zlobni i ambiciozni zaposleni koji se
urotio protiv njih troje.

U sinhronizaciji filma na srpski jezik, učestvovali naši poznati
glumci Jelena Rakočević, Boris Milivojević, Marko Marković, Uroš Jovčić, Bojan Perić, Jelena Jovičić, Milutin Milošević, Tomaš
Sarić, Vladislava Đorđević, Mina Sovtić, Branko Jovanović, Milan
Tubić i Pedja Damjanović.

Ulaznice za Porodični dan u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu su već u prodaji a broj poklona je ograničen. Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.