ATLETIČAR „PARKA“ MILAN MLADENOVIĆ PRVI NA OTVORENOM PRVENSTVU BEOGRADA

Društvo Sport

Na otvorenom seniorskom prvenstvu Beograda koje je danas održano u Beogradakoj atletskoj hali, atletičar kragujevačkog kluba Park Milan Mladenović uspo je da dođe do prvog mesta u apsolutnom plasmanu.

Pošto je odvojeno bodovano Beogradsko prvenstvo, Mladenocić je odneo pobedu u apsolutnoj konkurenciji, i beogradskih i svih ostalih atletičara iz Srbije koji su ucestvovali na ovom takmicenju. Skokom od 13,78m u poslednjoj seriji sa četvrtog probio se na prvo mesto. U klubu taj rezultat ocenjuju kao veliki uspeh, pošto se Milan Mladenović takmičio sa atletičarima Zvezde, Partizana i drugih beogradskih klubova koji imaju bolje uslove za pripreme od atletičara Parka.

  • Mladenoocić, ali i ostali atletačari kluba Park iz Kragujevca i dalje treniraju u malom fitnes centru, i ako u Kragujevcu postoji tunel sa kakvim takvim uslovima, niko od „stručnih“ ljudi iz vrha kragujevačkog sporta i dalje ne reaguje na ovu nepravdu. Igleda da smo dosli u situaciju da gradsku imovinu koja je građena od doprinosa svih Kragujevčana, stadion, hale, zatim republički budzet, od sada mogu da koriste deca koja se učlane u SDP Radnicki, i da oni glume uspešno preduzece sa gradskom imovinom i novcem iz budžeta, a da ko god nije deo te organizacije, nema vise nikakva prava na zivot u Kragujevcu, revoltirani su u AK Park.
Tagovi:

1 komentar

  1. Najbolji atletski klub,sa najboljim trenerom u Kragujevcu!Zanima li nekog njihovi problemi ako već imaju najbolje rezultate?Čuje li i da li vidi neko?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.