BENDOVI “HEXIS” I “VONNIS” NASTUPAJU U KRAGUJEVCU

Kultura

U nedelju, 22. septembra, u Čaurnici Kneževog arsenala, poklonici čvršćeg zvuka će moći da uživaju u nastupima bendova „Hexis“ i „Vonnis“.

„Hexis“ dolaze iz Danske (sa „live“ članovima iz Italije), postoje od 2010. godine i iza sebe imaju 2 albuma, nekoliko split i singl izdanja i preko 600 svirki po celome svetu (ujedno su i jedan od zasigurno retkih bendova koji je imao svirku u vozu u pokretu). Definitivno su jedan od najaktivnijih evropskih bendova ovog žanra, a na ovogodišnjoj turneji, na kojoj će svirati čak 111 svirki za 109 dana uzastopno, odlučili su da posete i Kragujevac.

Drugi bend večeri „Vonnis“, dolazi iz Genta u Belgiji i svira „powerviolence-neocrust-hcpunk“. Momci važe za jedan od najenergičnijih „live“ evropskih bendova, a njihovo ludilo varira od manijakalnog valjanja po podovima klubova za vreme svirki do uskakanja u kante za smeće. Oba benda sa sobom uvek nose kompletnu opremu za vizuelne efekte, tako da posetioce koncerta, pored muzičkog, očekuje i vizuelni spektakl.

Koncert počinje u 21 sat, a cena ulaznice je 250 RSD.

Autor: GTO „Kragujevac“

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *