BESPLATNA RADIONICA PRIMENJENE UMETNOSTI

Društvo Kultura

„Modni atelje“ u organizaciji DKRC „Supermama“, u Kragujevcu po drugi put pokreće besplatnu radionicu primenjene umetnosti, posvećenu modnom dizajnu. Ovoga puta radionica će biti posvećena procesu izrade baletskih kostima, od dizajniranja, skiciranja, šivenja, veza, stilizacije do pripremanja izložbe, koja će biti održana u decembru ove godine., a Svečano otvaranje biće održano 17. septembra u 19 časova u prostorijama „Supermame“, u saradnji sa kragujevačkom Školom baleta „Aplauz“, pod pokoviteljstvom Skupštine grada Kragujevca.

Tema prošlogodišnjeg Modnog ateljea bila je izrada savremenog kostima po uzoru na kostim Miloševe Srbije, dok će ove godine polaznici imati priliku da osmisle savremeni kostim po uzoru na baletsku haljinu.

Modni atelje vodi kostimograf Alina Linjkova, radionica je besplatna, a trajaće dva meseca.Kontak osoba je Ivana Jevrić, menadžer projekta, a sve informacije mogu se dobiti putem telefonskog broja: 064/315-29-38, ili na e-mail: modniateljekg@gmail.comProstorije DKRC „Supermama“, nalaze se u TC „Prostor“, na prvom spratu, u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića, broj 50 (Glavna ulica).

Autor teksta: Jasmina Marković Milenković
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.