BEZ STRUJE DANAS

Društvo Grad

Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u sredu, 15. maja, bez struje biti nekoliko naselja u gradu i okolini.

Zbog radova na zameni mernih uređaja, u vremenskom periodu od 8 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u ulicama: Vladimira Rolovića na broju 41, Neznanog Junaka na br. 14 ( zgrada na br. 14 – sedmi, osmi sprat i potkrovlje), Vladimira Rolovića na broju 33.

Zbog radova na remontu trafostanice, od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulicama: Ariljska, Čemernička, Despota Uglješe, Gornjomilanovačka od broja 2 do broja 42, Kod starog hrasta, Koste Malića, Mirka Tušaka, Pećka, Prilepska, Put 1300 kaplara, Rašida Hadžimešića, Valjevska i Vlasinska.

Zbog radova na rekonstrukciji NN mreže, u vremenskom periodu od 9 do 15 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulicama: Svetolika Janjića od br. 27 do br. 37, Kopernikovoj i Dostojevskog.

Zbog radova na rekonstrukciji NN mreže, od 10 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u naseljima: Bukorovac, Ivankovačka, Jabučje, Teferič, Teferič – vik. naselje, Trmbas, Užičke republike, Gornje Komarice i Popov potok.

Zbog radova na rekonstrukciji NN mreže, od 9 do 15 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naseljima: Cvetojevac (Sretenovići, Zadruga ), Resnik, Milatovac, Milatovac – Osojak i Jovanovac – donja mahala.

Zbog radova na rekonstrukciji NN mreže, od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Trska – Nikolići.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.