BOŠKO OBRADOVIĆ: ŠARČEVIĆ DA PODNESE OSTAVKU ZBOG CURENJA TESTOVA

Politika

Iako ministar Mladen Šarčević tvrdi da je krivica za curenje testova iz matematike „negde na terenu“ i tako pokušava da skloni odgovornost sa sebe, predsednik Dveri smatra da bi svaki odgovoran političar u ovoj situaciji podneo ostavku i traži da to uradi i Šarčević.

  • Ovo nije bezazlena situacija i samo jedna obična greška ili krivica „negde na terenu“. Test iz matematike je izuzetno stresan i za decu i za profesore, i ministarstvo je bilo dužno da obezbedi da sve prođe u najboljem mogućem redu. Zbog ovakvih stvari čitave generacije gube poverenje u prosvetni sistem i u vrednovanje učenja i rada. Kao političar, ali još više kao roditelj očekujem da ministar snosi odgovornost za ovo što se danas desilo, rekao je Obradović.
Tagovi:

2 komentara

  1. Uhapsiti ministra Sarcevica,pomocnike ministra,drzavne sekretare,nacelnike uprava,pod hitno bando,bagro igrate se sa roditeljima ,decom ,neznam kada I kako cete zavrsiti ali dace presveti BOG I DANASNJE SVETE TROJICE da vam se jednoga dana sve konfiskuje I pokupi sva imovina I da narodu lopovi,trgovci uticajem,sljamu ljudski,dace PRESVETI BOG

  2. Ali,ovo se nikada nije desilo u istoriji….strasno je to sto nas je snaslo.OBRAZOVANJE I KULTURA su na nezavidnom nivou…a tako je to kad nam obrazovanje i kulturu vode ljudi koji gledaju samo svoj licni interes.Da vidimo kako ve sada decu da etiketiraju….i ko ce im biti kriv….

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.