ČASOPIS “DEČJE ISKRE” DOSTUPAN U ELEKTRONSKOJ FORMI

Društvo Kultura

Zbog nemogućnosti da se u novonastaloj situaciji izazvanoj virusom COVID -19 pred čitaocima nađe u uobičajenom, štampanom formatu, martovski broj časopisa za dečje umetničko stvaralaštvo „Dečje iskre“ od danas je dostupan u elektronskoj formi. Adresa na kojoj može da se prelista elektronsko izdanje je: www.ustanovakoracikg.rs kao i na fejsbuk stranici časopisa. Tako će ovaj, sedmi broj u ovoj školskoj godini biti dostupan svim osnovcima, njihovim učiteljima, nastavnicima, profesorima, ali i roditeljima i svim drugim zainteresovanim čitaocima.

Ovakvo izdanje časopisa predstavlja iznuđeno rešenje u uslovima prestanka rada škola zbog nezvanih i nenadanih problema koji su prekinuli uobičajen način učenja, druženja i uživanja u kolektivnom boravku u školama, kaže Miodrag Stojilović, glavni urednik časopisa.

Zbog ovih iznuđenih promena rokovi za učešće na našim nagradnim konkursima odlažu se do jeseni. Oba konkursa, i onaj na temu humanosti organizovan u saradnji sa Crvenim Кrstom Кragujevca, i onaj za ideju za dečji nakit koji je raspisan u saradnji sa Galerijom nakita Đani, obnovljena su u ovom elektronskom izdanju sa izmenjenim rokovima.

Dečje iskre će i dalje primati radove svojih saradnika na uobičajene adrese, a o daljem izdavanju časopisa ćemo vas obavestiti nakon okončanja vanrednih okolnosti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.