DA LI JE U KRAGUJEVCU NA POMOLU NOVA POLITIČKA ORGANIZACIJA?

Politika

Kako Glas Šumadije saznaje, gotovo je izvesno da će u Kragujevcu biti formirana politička organizacija, čija je ideja da probudi građanski Kragujevac i koja će se baviti, kako kažu pojedini inicijatori ove ideje, problemima grada, od urbanističkih do oblasti kulture i sporta. Nezvanično saznajemo da je reč o nekadašnjem članu Gradskog veća Nebojši Vasiljeviću, koji će ostati upamćen po ideji izgradnje podzemne garaže kroz partnerstvo privatnog i javnog sektora, protiv koje je tadašnja opozicija, pre svega Srpska napredna stranka u Kragujevcu dizala glas. Smatra se da je rušenje Veroljuba Stevanovića u Kragujevcu počelo hapšenjem funkcionera Zajedno za Šumadiju Nebojše Vasiljevića (zbog čega trenutno tuži državu) i Zlatka Milića.

Navodno bi u toj grupaciji trebalo da se nađu i Slavica Saveljić, trenutno na čelu Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića u Kragujevcu, kao i deo kragujevačkog LDP-a – Edis Durgutović i Zlatko Milanović.

Da li je fotografija, koju je u jednom kragujevačkom lokalu zabeležio telefon Glasa Šumadije, svedočanstvo da se dogovori privode kraju, ili prijateljsko ispijanje kafe, znaće se do kraja leta.

Tagovi:

2 komentara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.