Danas počela javna rasprava o Nacrtu budžeta grada Kragujevca za 2022. godinu

Grad

Javna rasprava o Nacrtu Odluke o budžetu grada Kragujevca za 2022. godinu koja se nalazi na zvaničnom sajtu grada Kragujevca (link https://www.kragujevac.rs/poziv-javnu-raspravu-o-nacrtu-odluke-o-budzetu-grada-kragujevca-za-2022-godinu/ ), oglasnoj tabli organa Grada i oglasnim tablama svih mesnih zajednica, počinje danas i trajaće do 25. oktobra do 12.00 sati.

Grad poziva sve zainteresovane institucije, organizacije i pojednice da uzmu učešće u javnoj raspravi a svoje primedbe i predloge mogu dostaviti putem imejla javnaraspravabudzet@kg.org.rs i u pisanom obliku ubacivanjem u kutiju za predloge koja se nalazi u holu prizemlja zgrade Gradske uprave, trgo slobode broj 3. Svi predlozi koji u pisanoj formi stignu do 25. Oktobra do 12 sati smatraće se blagovremenim.

Ukoliko zainteresovana lica žele lično da izvrše uvid u Nacrt Odluke o budžetu grada Kragujevca za 2022. godinu, to mogu učiniti 22. oktobra u sali 105 zgrade Gradske uprave u vremenu od 9 do 12 sati, gde će im ovlašćena lica pružati dodatna pojašnjenja. U sklopu javne rasprave o Nacrtu Odluke o budžetu grada Kragujevca za 2022. godinu, svi zainteresovani mogu popuniti i Upitnik o budžetskim prioritetima grada Kragujevca ko je nalazi na sledećem linku https://forms.gle/xyrfzAvvhfd9jH2z9.

Na osnovu zaključka koji je na današnjoj sednici donelo Gradsko veće, sve zainteresovane institucije, organizacije i pojedinci na isti način, svojim predlozima i sugestijama, mogu uzeti učešće i u Javnoj raspravi o Nacrtu Odluke o izmenama Odluke o budžetu grada Kragujevca za 2021. godinu koja počinje u ponedeljak 18. oktobra i trajaće do 25. oktobra, takođe do 12.00 sati.

Fotografija: Zoran Lazarević Laki
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.