Dani Srpske u Srbiji u Kragujevcu

Društvo Kultura

Manifestacija „Dani Srpske u Srbiji”održava se ovog vikenda i u Kragujevcu. Povodom obeležavanja „Dana Srpske u Srbiji”, član Gradskog veća za privredu Radomir Erić i pomoćnik gradonačelnika za međunarodnu saradnju Boris Kovačević sa saradnicima organizuju prijem za delegaciju iz Foče, zamenicu načelnika Opštine Vesnu Rašević, načelnicu za privredu Oliveru Elez, Borislava Maksimovića, saradnika za razvoj i unapređenje saradnje u prosveti, kulturi i umetnosti i direktorku Turističke organizacije Foča Spomenku Popadić.

U okviru manifestacije „Dani Srpske u Srbiji” u subotu i nedelju, 25. i 26. septembra od 12.00 do 19.00 sati,  na Trgu kod Krsta, Turistička organizacija Republike Srpske izložiće promotivni štand na kojem će predstaviti  turističku ponudu.

Takođe, u okviru ove manifestacije večeras u Domu omladine sa početkom u 20 sati u Domu omladine na Sceni „Slavica Slaja Urošević” Studentsko pozorište iz Banja Luke izvešće predstavu „Nakon predstave” autora Zorana Kostića u režiji Jelene Trepetove Kostić.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.