Danijela Nastić Simović v.d. direktorka Zavoda „Male Pčelice“

Društvo

Vladica Stanojević, kome je Odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg suda u Kraljevu odredilo je pritvor u trajanju do 30 dana, smenjen je danas sa mesta vd direktora Zavoda za odrasle „Male Pčelice“. Na njegovo mesto odlukom Ministarstva za rad zapošljavanje socijalna i boračka pitanja-imenovana dr Danijela Nastić Simović.

Dr Nastić Simović u Zavodu zaposlena kao psihijatar i članica je Srpske napredne stranke.

Podsetimo, Stanojević je uhapšen 14. avgusta, sa još 13 osoba osumnjičenih da su vršile različite malverzacije u vezi sa Zavodom za smeštaj odraslih lica „Male pčelice”. Kako je tada saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, Stanojević se sumnjiči da je zaposlenima naredio da za lečenje bolesti šuge korisnicima Zavoda daju lekove namenjenim životinjama, čime je doveo u opasnost njihove živote i zdravlje. Njemu se na teret stavljaju i krivična dela trgovina uticajem, primanje mita i produženo krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Na loklanim izborima u Kragujevcu, iako član SNS-a, nastupao je sa svojom listom „Dela, a ne reči – dr Vladica Stanojević“.

Fotografija: privatna arhiva, fb stranica dr Nastić Simović
Tagovi:

9 komentara

  1. Obavezno da nadjete lektora, ako ne profesionalnog onda bar profesora ili studenta srpskog jezika.

  2. Kako naprednjačka mašinerija brzo radi. Još ni dokazni postupak nije sproveden niti je optužnica sročena, a čoveka sahraniše. Doduše sahraniše svog odmetnutog, ali to mogu doživeti i oni koji su im pravi politički protivnici. Zloupotreba institucija sistema od strane naprednjačke vlasti je postala masovna pojava u Srbiji. I sutra kada se vlast promeni i naprednjačke političke siledžije budu odgovarale za svoja nedela biće ono „morali smo“, ili „nismo mi Vučić je kriv“, ili „samo smo izvršavali naloge“. A to će sigurno doći jer ovo ludilo u Srbiji ne može još dugo trajati.

    1. Šta je Verkoljubi, plačete zbog sirotog Vladice što nije pokvario rejting Nikoliću. A inače je bio mnogo fin čovek. Partijski (bivši) kadar SNS! Ajde, ko bi rekao u šta će da se izrodi naprednjačka vlast. Dok je Verko bio na vlasti on nije postavljao svoje patijske ljude, sve mu je SANU vodio kadrovsku politiku.

      1. Iz kog si ti filma? Kakav Verko, ko njega pominje? Mora da te je negde nagazio pa još uvek cviliš. Idi kod čoveka pa mu kaži šta imaš. Promašio si temu.

  3. Čovek koji je preporodio zavod male pčelice politički je namešten . To će se videti za neko vreme. Dr. Danijela čuvaj ono što je stečeno velikim radom , videla si kako se to postiže ali na kraju šta ? Biće bolje .

  4. „Divna žena“, odvede zavod u propast i to u rekordnom roku. Teško da bi to ikome pošlo za rukom. Svaka čast, sposobnoj direktorki! Svaka čast ministarstvu na „pravom“ izboru! Svaka čast SNSu na podršci preletačevićima! Sada gledajte vaše zajedničke „rezultate“.

  5. Ova otkad je dosla tesko nama sto radimo a jos gore korisnicima. Nema nista potrosilo se sve sto je ostalo. Korona i suga samo to ima. Sad je tek pao mrak i nece da svane dok nedodje neko treci.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.