Darko Glišić: Kadrovske promene u odboru u Kragujevcu

Politika

Vlast u opštinama u kojima je Srpska napredna stanka osvojila većinu glasova na izborima održanim 21. juna biće formirana u drugoj polovini avgusta, najavio je predsednik Izvršnog odbora SNS, Darko Glišić.

Glišić je, u intervuju za nedeljno izdanje lista “Politika”, naglasio da će SNS dobro odmeriti svaku odluku i da će lokalne vlasti formirati tako da budu efikasne i uspešnije u odnosu na prethodni period.

On smatra da bi novi premijer  trebalo da nastavi dosadašnju politiku  razvoja i napretka Srbije, a ko će to biti, naglasio je Glišić, saznaćemo u roku  koji je propisao zakon.

Ove godine na izborima SNS osvojila je dva miliona glasova, čak 130.851 glas više nego na parlamentarnim izborima 2016. godine, a Glišić smatra da su rezultati pokazatelj da dobro vođena politika sa jasnim rezultatima na svakim izborima u odnosu na prethodne dobija sve veću podršku građana.

  • Građani Srbije žele rad, rezultate, posvećenost, borbu za njihove interese i  to su jasno prepoznali u predsedniku Alkesandru Vučiću i svima nama koji se trudimo da ga pratimo u onom što radi, dodao je Glišić.

On je najavio da se, svuda gde je rezultat bio ispod republičkog  proseka i svuda gde je lokalna lista kvarila procenat osvojenih glasova republičkoj, mogu očekivati promene.

  • Pre svega mislim na Beočin, Ivanjicu, Arilje, pa i Kragujevac. To su samo neki od odbora koji će svakako doživeti  kadrovkse  promene,” rekao je Glišić u intervuju za “Politiku”.

On je napomenuo da je zadovoljan rezultatima u Trgovištu, gde je izlaznost bila velika, u Kruševcu gde je SNS osvojila 4.500 glasova više nego pre četiri godine, a da je slabiji rezultat zabeležen “gde god je bilo nesloge i unutrašnjih nesuglasica, gde su pojedinci gledali kako da se unutar  stranke  obračunaju  s drugima, ne vodeći računa šta će konkretno da urade za građane”.

Od mladih u Skupštini Srbije, ali i u loklanoj vlasti on očekuje borbenost, veliku energiju i rezultate.

  • Kroz rad sa mladim ljudima pokazali smo da mislimo na njih, da želimo da ih uključimo u sve procese, a da je na njima da se dokaži. Priliku će svakako dobiti, izjavio je Glišić.
Piše: Tanjug/InfoLIGA

Tagovi:

6 komentara

  1. Jadan je Kragujevac kad ga ovi sa slike porede sa Trgovištem. A jadni mi pored ovakvih na slici koji su po profesiji poltički karijeristi, totalni anonimusi koji ništa drigo sem političarenja i ne znaju da rade. Dokle god se takvi pitaju o kadrovima mi ćemo da budemo banana država. Možete da menjate i zamenjujete vaše mega sega kadrove, ali nećet stići dalje od Pčelica. Umesto da uputite poziv nestranačkim uspešnim ljudima u svojim profesijama. samo mlatite praznu slamu !

  2. A Racu nisi pomenuo gospodine Glisicu..Raca sluzi za politicka podkusurivanja i nj e se seite samo kad dodeljujete kvote…Zbog formiranja vlasti u Topli i Batocini mimoramo trpeti SPS parazite u Raci….DOKLE BRE? Radili sm za stranku a ne za parazite iz SPS koji sa 3 odbornika dobise vise nego im sleduje i smeju nam se u lice…MISLITE O TOME GOSPODOIZ IZVRSNOG ODBORA!!

    1. Najveći parazit u Rači je Aleksandar Senić-Preletačević, koji je preko vašeg lopovskog SNSa, postao najveći TAJKUN u tom kraju! Zato ćutite svi vi NAZADNJACI i pokrijte se ušima!

  3. Mozete da promenite koga hocete,vi jednostavno imate lose kadrove,sve sam poltron i ljiga,sa sumnjivim diplomama i bez ikakvog iskustva.

  4. SNS u Kragujevcu može sada da radi šta hoće. Osvojili su većinu zahvaljući Vučiću. Da nije on bio nosilac liste ne bi imali ni 2%. Toliko vredi rad prethodne gradske vlasti. Zbog toga je i Radomir sklonjen sa odborničke liste. I to verovatno po direktnom Vučićevom nalogu. Ali bez obzira na sve to lista SNS u Kragujevcu sa, Vučićevom slikom na njoj, dobila je većinu. Time je ovaj naš sluđeni narod samo pokazao svoju političku nepismenost, strah i podaništvo. Radomirovi nestručni, nesposobni i bahati „kadrovi“ (on je na žalost uticao na pravljenje i ove odborničke liste) će i dalje voditi Kragujevac u pogrešnom smeru, jer za pravi smer, zbog svoje prevelike „stručnosti* i ne znaju.

  5. A Svilajnac i ubedljivo najlošiji rezultat u celoj Srbiji?! Jedina opoziciona opština gde je razlika između glasova na lokalu i glasova na republici koje je dobio SNS duplo!?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.