Dašić o sto dana gradske vlasti: Dobro je, uvek može bolje

Grad

O radu nove gradske vlasti u prvih sto dana gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić je rekao  „dobro je, uvek može bolje“.

Kazao je da je po prirodi nezadovoljan i da je moglo i bolje.

Dašić je ocenio da je „ vrlo interesantan politički mandat“ zbog pritiska epidemije COVID-19 i to , kako je rekao, potpuno menja sliku i neke mogućnosti u datom periodu.

„Sa najvećim delom saradnika jesam zadovoljan, a ima onih koji će morati da se popravljaju. Biće to i bolje. Mnogo toga smo pokrenuli. Izmedju ostalog, za ovu godinu država je budžetirala zamenu kotlova na ugalj. Jako nam je bitno da naši gradjani konačno prestanu da se guše u tom dimu iz Energetike. Mislim da je to jedna od većih stvari koje smo uspeli da postignemo za ovaj kratak period, ali nije i jedina“ rekao je Dašić novinarima u Kragujevcu, posle otvaranja garaže u centru grada.

Tagovi:

2 komentara

  1. Zadovoljan je Radomirovim priučenim i nesposobnim kadrovima!? Pa onda se on ne razlikuje puno od njega. Izgleda da duvaju u istu tikvu.

  2. Ili ovaj Dašić ima smisla za humor ili zaista nema pojma o poslu kojim se bavi. Posebno po pitanju izbora kompetentnih saradnika. Pa njemu je Radomir uvalio čitavu svoju polupismenu i nekompetentnu ekipu u Gradsko veće a on kaže da je njima zadovoljan! Ti diletanti će ga u crno zaviti i na kraju će proći gore nego Radomir. Ko zna, možda je to i bio Radomirov cilj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.