DEAJN NIKOLIĆ NOVI TRENER RADNIČKOG 1923

Sport

FK ’Radnički 1923 ’ za novog šefa stručnog štaba angažovao je Dejana Nikolića, nekadašnjeg igrača Mladosti iz Lučana, Slobode iz Užica, Napretka iz Kruševca i belgijskog Muskrona i bivšeg trenera Mladosti iz Lučana, šabačke Mačve, Budućnosti iz Valjeva i Kolubare iz Lazarevca.

Nikolić je u Radničkom 1923 prepoznao zdravu fudbalsku priču i odličan pristup i rad budućih saradnika, mladih i perspektivnih trenera Darka Milisavljevića i Dejana Joksimovića, kao i trenera golmana Dejana Jelčića. Važno je istaći da je novi šef stručnog štaba u potpunosti prihvatio već postojeći sistem rada koji, očigledno, donosi rezultate, te će se vrlo brzo i lako u isti uklopiti.

Prva utakmica na kojoj će Nikolić kao šef stručnog štaba sedeti na klupi Radničkog 1923 očekuje ga za tri dana, kada kragujevački tim gostuje užičkoj Slobodi, u nedelju, 11. novembra, sa početkom od 13 časova.

Novom šefu stručnog štaba želimo dobrodošlicu i puno uspeha na klupi Radničkog 1923.

Dejan Nikolić rođen je 27. aprila 1969. godine, u Lučanima. Kao igrač, uz matičnu Mladost, branio je boje i užičke Slobode, Napretka iz Kruševca, a tri godine proveo je i u Muskronu, u Belgiji. Takođe, igrao je i za Hajduk iz Kule, Milicionar, a karijeru je završio 2005. godine, tamo gde ju je i počeo – u lučanskoj Mladosti.

Kao trener, Nikolić je najpre bio pomoćnik Nešku Milovanoviću u vođenju Mladosti iz Lučana u toku jedne sezone, zatim je vodio Slogu iz Bajine Bašte, a onda u sezoni 2012/2013 našao se ponovo, ali ovoga puta kao šef struke, na klupi Mladosti iz Lučana u Prvoj ligi Srbije. Bio je šef struke šabačke Mačve, koju je uveo u Prvu ligu Srbije, zatim Budućnost iz Valjeva i Kolubare iz Lazarevca.

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *