Delovi Batočine 26 sati bez struje

Društvo

Naselje Loznica u Batočini, kao i sela Kijevo i Dobrovodica od juče u 16 sati su bez električne energije. U selima je, kažu čitaoci Glasa Šumadije, u ponedeljak uveče struja neprekidno dolazila i nestajala, pa su električni aparati uglavnom u kvaru.

Mnoga domaćinstva u naselju Loznica u Batočini su bez grejanja, jer privatni kotlovi ne mogu da se pokrenu bez električne energije, ne rade fiksni telefoni, mreže mobilnih operatera povremeno, nema interneta… Jednom rečju – povratak u srednji vek.

Ekipe Elektrodistribucije su na terenu, a jedan naš čitalac pokazuje poruku koju je dobio od radnika na terenu, a u kojoj piše: Nas destorica na terenu, a kancelarije pune.

Vođa ekipe koja od prošle noći pokušava da sanira kvar, Aleksandar Živulović, za Glas Šumadije kaže da su „svi napolju“, da je reč o velikom kvaru na visokom naponu, da je pre nekoliko sati, kada se mislilo da će problem biti rešen, došlo do velike havarije.

Živulović očekuje da će građani u ovim naseljima u narednih nekoliko sati dobiti električnu energiju.

Inače, na zvaničnoj stranici opštine Batočina do objavljivanja vesti na našem portalu stajalo je obaveštenje da opština nije nadležna i da građani zovu EPS. Nakon objavljivanja teksta na Glasu Šumadije, vest je obrisana.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.