DOBAR DAN, OVDE BOJANA IZ SNS-A…

Izbori/Bojkot Politika Video

Mnogi Kragujevčani, penzioneri, radnici, sportisti, pojedini članovi opozicionih političkih stranka, javljaju se od juče redakciji Glasa Šumadije sa pričom da su ih zvale ženske osobe, koje su se predstavljale kao Rada ili Bojana „u ime Srpske napredne stranke“. Da ih pitaju „kako su i kako prevazilaze ovaj težak period“.

Penzioner iz Malih Pčelica odgovorio im je da „Kragujevac nije paketima pomoći podržao penzionere za vreme epidemije“. Košarkaški trener Nenad, učlanio se u Demokratsku stranku nakon što je ubijen premijer Zoran Đinđić, ali nikada nije bio aktivan, vidno je uznemiren odakle nepoznatim osobama njegov broj mobilnog.

Samostalna odbornica u Skupštini Kragujevca i članica Demokratske stranke Suzna Đorđević snašla se da snimi razgovor, a kada ga je objavila na društvenim mrežama, usledile su reakcije brojnih građana Srbije.

Novinarka Istinomera Milka Domanović podsetila je na događaj iz 2018. godine, kada je dobijala pozive iz SNS-a od osobe koja se i tada predstavljala kao Bojana.

Zajedničko svima koje su tokom jučerašćnjeg dana zvale Rada i Bojana je da su im brojevi mobilnih telefona u MTS mreži, kao i da su pozivi upućeni sa broja 0117453550. Kako su Glasu Šumadije rekli pojedini građani koji su bili uznemireni ovim pozivima, počeli su da se interesuju na koji način policiji mogu da prijave uznemiravanje.

Tagovi:

5 komentara

  1. Prijavu policiji možete da okačite mačku o rep, ona neće reagovati. Ono što možete da uradite je da odmah promenite mobilnog operatera

  2. Samostalna odbornica Suzana Đorđević, kao što se vidi iz naziva samostalna, nije članica Demokratske stranke, jer je iz iste isključena, zbog „samostalnog“ delovanja protiv svoje bivše stranke. Ovo je 100-procentno proverena informacija, čak je i ovakva statutarna komisija DSa, potvrdila njeno isključenje, te stoga molimo G-đicu Đorđević, da se više ne predstavlja lažno, kao članica DSa!

  3. Danas 19-og Maja, oko 12, i ja sam imao propusten poziv sa ovog broja.
    Proguglam i pronadjem ovu stranicu.
    Nemam nikakvu ideju odakle im moj broj.
    Kako ih samo nije sramota da se time bave?!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.