DOBOŽANOV NA SVETSKOM PRVENSTVU

Grad

Golman Radničkog, Lazar Dobožanov, braniće boje reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u vaterpolu, koje se od 15. do 27. jula održava u Južnoj Koreji.

Srpska reprezentacija danas krenula je na završne pripreme u Japan, a pored Dobožanova, među 13 putnika su: Dimitrije Rističević (Novi Beograd, 11. april), Dušan Mandić (Pro Reko), Viktor Rašović (Solnok), Sava Ranđelović (OSC), Miloš Ćuk (Mladost), Đorđe Lazić (Solnok), Nemanja Vico (Triestina), Radomir Drašović (Solnok), Nikola Jakšić (Ferencvaroš), Strahinja Rašović (Eger), Nikola Dedović (Špandau) i Ognjen Stojanović (Miškolc).

  • Imaćemo dobre pripreme u Japanu, odigraćemo i dve utakmice sa Kašivazakijem, prvakom ove zemlje. Ispunili smo glavni cilj u sezoni, neminovno je bilo da se pojedini igrače oporave, osveže, napune baterije, a da mlađi dobiju priliku da se pokažu. To je okosnica tima za Olimpijske igre 2024. mada su i kandidati za Tokio. Nismo opušteni mada nemamo imperativ kao ranijih godina. Predstavljamo Srbiju i znamo šta to znači – rekao je selektor Dejan Savić
Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.