DOŽIVITE ČAROBNU ITALIJU VODIMO VAS NA LADIES NIGHT DOGAĐAJ

Društvo Grad Kultura

Sve što vam je potrebno za romantično veče je mnogo humora, kulinarski obračun i „Romansa u Maloj Italiji”. Čekamo vas na Ladies night događaju 8. novembra od 20 časova da zajedno uživamo u romantičnoj komediji i specijalnom programu uz poklone i koktel dobrodošlice. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza!

Komedija koja vas vodi u svet jednog od najživljih kvartova u Njujorku, Malu Italiju! Baš poput Romea i Julije, ali bez tragičnog kraja i s puno više humora i priče, film donosi sve što nam je potrebno za romantično veče. Koktel dobrodošlice uz ukusne delikates zalogaje kompanije ZLATIBORAC su i ovog puta neizostavni deo naših događaja uz poklone partnera, koji će vas definitivno osvojiti!

Najsrećnije dame nagradićemo vrednosnim vaučerima koje je obezbedila kompanija KATRIN, a o vašem licu i telu pobrinuće se kozmetička kuća AFRODITA, koja će obradovati izabrane dame poklon paketima svojih fantastičnih proizvoda.

Ova komedija nas vodi u svet jednog od najživljih kvartova u Njujorku, malu Italiju, u kojoj su se dve porodice pronašle na suprotnim stranama. Nakon povratka kući, Niki Anđoli otkriva da se u kvartu u kojem je odrasla malo toga promenilo. Ipak, na tom istom mestu na kojem vreme kao da je stalo, Niki pronalazi ljubav iz neprijateljskih redova. Kada očevi dve konkurentske picerije saznaju da su se njihova deca međusobno zaljubila, odluče da organizuju kulinarski obračun. Međutim, dvoje mladih iz porodice nisu jedini koji moraju da skrivaju svoju romansu…

Glavne uloge tumače Hajden Kristensen, Alisa Milano, Ema Roberts.

Trejler filma: https://youtu.be/ImqRgP8oUTY

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza!

A one najbrže koji žele da uživaju u ovom romantičnom filmu Cineplexx i Glas Sumadije vode u bioskop. Potrebno je samo da sherujete vest i u komentaru ostavite ime osobe sa kojom bi išli na specijalnu projekciju u četvrtak u 20h.

Srećno!!!

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *