Dr Gordana Savčić: Molim vas da me ne uvlačite u političke igre

Društvo Grad

Direktor Zavoda za smeštaj odraslih ‘’Male Pčelice’’ u Kragujevcu, Vladica Stanojević, inače član Srpske napredne stranke (SNS),uhapšen je danas, prenose pojedini beogradski mediji, „zbog sumnje da je koristio nedozvoljene supstance u lečenju štićenika svoje ustanove, navodno je lečio ljude lekovima za stoku“.

Prema informacijama Glasa Šumadije štićenike je tokom jučerašnjeg dana pregledala dr Gordana Savčić, dermatolog, pa smo dr Savčić pitali da prokomentariše napise da se u Zavodu za zbrinjavanje odraslih Male Pčelica pojavila šuga? Ali i – da li je tačno da je tokom jučerašnjeg dana u toj ustanovi pregledali pacijente i šta bis mogl da kaže o lekovima koji se, navodno, u toj ustanovi primenjuju za lečenje šuge?

U pisanom odgovoru dr Gordana Savčić je rekla:

  • U Pčelicama sam bila u ponedeljak,10. avgusta, pozvana kao konsultant da pregledam pacijente sa različitim kožnim promenama. Za svakog pacijenta ponaosob napisala sam lekarski izveštaj koji je profesionalna tajna dok isti ne zatraži sud na uviđaj, tako da bih vas zamolila da me ne uvlačite u razne političke igre u kojima ne želim da učestvujem.
  • Stojim iza svega sto sam u izveštajima napisala, a pregledu je prisutvovalo i medicinsko osoblje sa odgovarajućihh paviljona i može da posvedoči transparentnost mog rada. Odgovarajuća dokumentacija postoji u Zavodu za zabrinjavanje odraslih, I sigurno može biti data na uvid pravosudnim organima ukoliko je zatraže.
Tagovi:

1 komentar

  1. Ovo je slika sa njenim ucescem u jednoj tv emisiji zajedno sa Vladicom. Treba odgledati. Dali ste dobijali novac za vase usluge. Naravno da. Koiko ste vi bas angazovani. Koliko ste dugo angazovani. Koliko ste novca primili za to vreme. Dali ste prijavili sugu sto vam je bila obavrza. Precutali ste.
    Dali ste znali da se pacijenti truju a cutali ste 4 dana. Nije ovo politika. Ovo je ucesce u trovanju i prikrivanje zlocina. Doktorka. Doktorka. Doktorka. Doktorka. Kako se zrtvovali ugled za malo para. Sta bi rekli da vas pozove rodbina trovanih. Sta ste radili doktorka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.