DRAGAN ĐILAS: OD STADIONA PREČA DECA, LEKARI, NASTAVNICI

Politika

Predsednik Stranke Slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas podsetio je danas na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića od pre mesec dana da Srbije više neće kupovati oružje, ali da je sada rekao da će ga kupiti od Izraele, i poručio mu da novac koji namenio za razne svrhe, kao što je stadion ili nepotrebna pruga, preusmeri za lečenje dece. 

  • Dron bombardere kupujemo, a koga ćemo to da bombardujemo, koga to napadamo? Dajte za knjige, trudnice, penzionere i one koji nemaju, rekao je Đilas, prenela je SPP, kao njegov odgovor na Facebook live emisiji.

Zar ne možemo, nastavio je Đilas, da „odvojimo neki novac od 130 miliona evra za prugu od Baje u Mađarskoj do Segedina u Mađarskoj koja nama ne treba i taj novac damo za lečenje dece u inostranstvu?“.

  • Da ne gradimo fudbalski stadion nego da ulažimo u decu, lekare, nastavnike i vaspitačice, zaključio je Đilas.
    U saopšenju SSP se kaže da je Đilas govorio i „o poslednjoj aferi na televiziji Pink“.
  • Pink je Draganu Vučićeviću uplatio za pet meseci emisije 800.000 evra. Prihod od jedne emisije na Pinku je oko 10.000 evra. Za njegovih 20 ili neka bude 21 emisija, to je  210.000 evra. A zašto mu je Željko Mitrović platio četiri puta više nego što je prihodovao od reklama? Nemojte da nas pravite ludima, naveo je Đilas, prenela je SSP.
Piše: Beta
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.