DS: Zajedno ćemo pobediti kriminalce i u Lazarevcu, i u celoj Srbiji

Izbori/Bojkot

„Jučerašnji protest u Lazarevcu, samo je jedan u niza protesta nezadovoljnih građana u Srbiji“, navodi se u saopštenju Semokratske stranke. Oni navode da su za poslednjih nekoliko dana, građani izrazili svoje nezadovoljstvo u Beogradu (ispred PKB-a), u Šapcu, u Novom Sadu, Valjevu, a sinoć i u Lazarevcu.

  • Konkretan povod za protest ( u Lazarevcu ) je neverovatna činjenica da građani jedne evropske države u vrelo leto 2021. godine nemaju vodu. Ali to je samo jedan od razloga zbog kog su građani nezadovoljni jer svima postaje jasno da režim koji je ogrezao u kriminalu čak ni nema nameru da se bavi rešavanjem problema građana. Gospoda koja sede u opštinskim foteljama u Lazarevcu su puki eksponenti mafijaške organizacije koja je uzurpirala Srbiju koje na te funkcije nisu postavili građani Srbije nego kao i sve naprednjačke kadrove njihov šef, Aleksandar Vučić. Oni ne polažu račune građanima, već isključivo svom šefu i zbog toga problemi građana za njih nisu tema. Potpuno smo svesni toga da se ni jedan ozbiljan društveni problem, pa čak ni najsitniji lokalni komunalni neće rešiti dok mafija koja je uzurpirala Srbiju ne bude procesuirana, navodi se u saopštenju Demokrata.

Oni u saopštenju navode i da će zbog svih gore pomenutih razloga, protesta biti sve više.

  • Demokratska stranka, kao i sve druge opozicione stranke, dužna je da sve svoje kapacitete i resurse stavi na raspolaganje građanima u borbi protiv kriminala koji je uzurpirao državu. Zajedno ćemo pobediti, zaključuje se u saopštenju.
foto: Demokratska stranka
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.