DUŠAN ZEKA ALEKSIĆ: DA IMAMO OPŠTU BOLNICU, NE BISMO FORMIRALI PRIVREMENU

Politika
  • Da imamo Opštu bolnicu u Kragujevcu, sada ne bismo imali potrebu za formiranjem privremenih. Ovako je potreba za njihovim formiranjem neupitna, kaže predsednik Udruženja „300 Kragujevčana“ Dušan Zeka Aleksić i podseća da je to Udruženje već predlagalo da se Vojna bolnica u Kragujevcu adaptira u gradsku.
  • U normalnim okolnostima, Kragujevčani bi imali ustanovu sekundarne zdravstvene zaštite od koje bi korist imale i ostale zdravstvene ustanove u gradu, jer bi bile značajno rasterećene. O novim radnim mestima koja bi bila otvorena da i ne govorimo, potpuno je jasna potreba za većim brojem medicinskog i nemedicinskog osoblja u zdravstvenom sektoru, kaže Aleksić.

Tagovi:

6 komentara

  1. Pa to ie Verko kriv sto je nemamo. Obecavao je tu bolnicu 10 godina. I sad je pominje u svojim snovima o nekim projektima. Ovi nista ne obecavaju, nista ne rade ali bar ne lazu. Slicni su.

  2. Konačno da neko kaže nešto konkretno. Ovo je važno rešenje i za budućnost a ne samo za aktuelnu situaciju, jer kako stoje stvari sve će više biti virusa, bakterija koji će na ovaj način da parališu život i zdravlje ljudi. Pametan spreči a ne da čeka da leči. Aktuelna a i prethodna vlast su dokazale da su nesposobne za dela već samo za obećanja, a sad vidimo dokle su dovela ta obećanja. Nadam se da će sledeća vlast raditi odgovornije od dosadašnjih i želim Vam da to i ostvarite!!!

  3. Sve je ovo tacno, glavno pitanje je zasto je nemamo? To vi nama odgonetnite. Da li je to nadleznost grada, drzave, cija je? Kazete da je projekat realan, ja isto mislim da jeste i molim vas da na njemu istrajete zbog nase dece. Nedaj boze opet ovakvu situaciju da docekamo nespremni.

  4. Kad bi poslanike u skupstini Srbije redukovalo bar za 100.ostalo bi malo I za zdravstvo.Takodje ukinuti finansiranje politickih stranaka I taj novac preusmeriti u zdravstvo.Odlicne zdravstvene strucnjake mi imamo Ali moraju se poboljasavati uslovi.Sad vidite sta je zdravstvo herojsko a sta je politicka estrada.

  5. Deco, pamet u glavu. Ne gledajte unazad, pomagajte da se sve ovo u sta smo se uvalili popravlja i samo napred. Ne obazirite se prepreke.

  6. Deco bravo, gledajte unapred. Ali kažite i ko i kako i zašto a ne onako izokola. Nego lepo onako kako jeste .a mi svi koji smo tu oko bolnice i imamo placeve i kuće znamo. A to je da Opšti bolnicu nije uradio Radomir Nikolić a planirao je, da je umesto bolnice za rekonstrukciju portirnice pripremio 5 miliona. I da je pustio da se naprave stanovi pored vojne bolnice suprotno zakonu po kojem su za taku izgardnju trebali da imaju mnogo veći plac od 40ari. Kad tako napišete onda glasamo svi za vas. Srrćno i neka vas bude 30x 300 000 u Kragujevcu !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.