DUŠAN ZEKA ALEKSIĆ: KRAGUJEVAC NA PRVOM MESTU

Politika Video

Mi se bavimo lokalnim temama. Maksimum naše ideologije su regionalnizacija i decentralizacija, kaže prvi čovek udruženja „300 Kragujevčana“, koje će večeras na konvenciji predstabiti program, ali i ljude koji će ga sprovoditi.

  • Kragujevac na prvom mestu, razvoj Kragujevca i Šumadija. Teme kao što su NATO, Rusija, Kina, nisu one kojima se bavimo. Lično verujem, a mislim da tako razmišljaju i drugi u našoj organizaciji – za to nas niko i ne pita u ovom momentu. S druge strane, ni jedna stranka sa centralom u Beogradu ne bavi se lokalnim problemima. Jer, pre nego što razmišljaju u Americi, Kini, Rusiji, velikim temama, kad izađu iz kuće i ugaze u blato, ili nemaju kanalizaciju, to je tema… Naša ideologija je Kragujevac na prvom mestu, regionalizacija i decentralizacija
Tagovi:

1 komentar

  1. Zeko, dajte jednu pravu lokalnu temu za koju možete dobiti mnogo glasača, poput petospratne garaže kod Srca. Gde je u bloku kod Srca igralište za decu i koliko će zagadjenje i buka od tih automobila da bude ? Ako ste za lokalne teme, što ne predložite tu podzemnu garažu i zaustavite sa protestom ovu izgradnju, pa će te dobiti hiljade glasova centraša koji znaju šta je ekologija , i koji će glasati za 300 ako pokrenete ovu temu kao pravi spartanci, a ne da okrećete glavu dok se gradi prvi soliter za parkiranje u Evropi u stambenom bloku. Ili ipak nećete nekom da kvarite posao oko dilova sa izvodjačima i procenom vrednosti radova, o kojoj javnost nije ni bila obaveštena. Ako ste lokalci i spartanci kako kažete , tražite JAVNO i objavite cene i ponude za tu garažu, da vidimo kako se troše pare gradjana nas lokalaca, pa ćemoi svi da glasamo za vas 1300 spartanaca !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.