DVE SAOBRAĆAJKE U ISTO VREME, ULICE U KRAGUJEVCU NERAŠČIŠĆENE

Društvo Grad

Mnoge gradske linije su bili skraćene, ulice neraščišćene, a prigradska naselja prohodna onoliko koliko su automobili probili kolovoz. Jedan odbornik prepričava razgovor jednog bivšeg direktora Niskogradnje i jednog bivšeg gradonačelnika u vreme slične situacije:

  • Što da čistim sneg, kada će opet da napada?
  • Idi odmah kupi uže da se obesiš, pre nego što stignem

Ne zna se kakve razgovore, i da li ih vode, sadašnji gradonačelnik i direktor JKP “Šumadija”, preduzeća koje je, pored svih drugih poslova koji su mu pridodati, zaduženo za zimsko održavanje gradskih saobraćajnica. Koje su najprohodnije kada temperatura pređe u plus.

Kako prenosi portal InfoKG, gotovo u isto vreme, oko 16 časova, dogodile su se dve saobraćajne nezgode i u obe su učestvovali putnički automobil i autobus GAS-a. Jedna saobraćajna nezgoda dogodila se u Ilinoj Vodi, kod Koletove pumpe, i u njoj je povređeno jedno lice. Reč je o mladiću koji je zadobio nagnječenje grudnog koša i nije životno ugrožen. Hitnu pomoć pozvala je Saobraćajna policija, a do tada je mladić bio smešten u bife pumpe.

Druga saobraćajna nezgoda desila se u Petrovcu, a Hitna pomoć o tom udesu nije obaveštena, te pretpostavljamo da su učesnici nepovređeni.

Fotografija: InfoKG

Tagged

1 komentar

  1. 10cm snega svuda, a nigde ni jedno vozilo za čišćenje. Put ka Batočini katastrofa. Sačuvaj bože ovo nisam video u životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *