FOTORAMA FESTIVAL NA ONLINE PLATFORMI

Društvo Kultura

Ovogodišnji jubilarni deseti po redu Fotorama festival će se zbog trenutne svetske situacije prouzrokovane COVID 19 pandemijom preseliti kompletno na online platforme. Ali ova situacija nije sprečila da Fotorama festival ima kao i svake godine veoma kvalitetan program. Ove godine zbog odlaganja , festival će se održati od 6. do 9. Avgusta.

Fotorama festival će u svom četvorodnevnom programu imati rekordan broj stranih I domaćih predavača koji će održati svoje online radionice!

Među predavačima će se pojaviti i neka od najpoznatijih svetskih imena iz sveta fotografa kao što su trenutno ekipa najboljih dokumentarista National Geographic Magazina: Lynn Johnson( Pulicer) (USA), Erika Larsen (USA) I Andriana Mereuta( Moldavija).

Dok će polaznici iz oblasti vizuelnih umetnosti, retuša i komercijalne fotografije moći da slušaju neke od vodećih stručnjaka u ovim oblastima:

Dennis Dunbar (USA), Renee Robyn (USA), Sef McCullough (USA), Hugh Kretschmer (USA),

Mezame Shashin-ka (Singapur), Višnja Šešun (SRB).

Pošto Fotorama Fest slavi svoj deseti rođendan, odlučili smo da kompletan program ovog festival bude na poklon svim mladim umetnicima I fotografima iz celog sveta koji prate naš festival. Sve radionice su potpuno besplatne I imaju ograničeni broj mesta.

Za sve ostale informacije možete posetiti i zvaničnu stranicu Fotorama festival

www.fotoramafest.com
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.