GIK: PROGLAŠENA LISTA „ALEKSANDAR ŠAPIĆ – POBEDA ZA KRAGUJEVAC“

Politika Video

Gradska  izborna komisija proglasila je večeras listu „Aleksandar Šapić- Pobeda za Kragujevac“ za lokalne izbore koji će biti održani 21. juna.

Na njoj su imena 29 kandidata za odbornike sa potpisima podrške 880 gradjana.

Lista „Aleksandar Šapić- Pobeda za Kragujevac“ će na izbornom listiću biti upisana pod rednim brojem devet. Nosilac liste prof. dr. Nedeljko Manojlović je rekao  da Srpski patriotski savez prvi put izlazi na lokalne izbore u Kragujevcu.

On je u izjavi novinarima posle predaje liste rekao da “SPAS“ uspešno vodi veliku i najrazvijeniju opštinu Novi Beograd proteklih 8 godina tako da   očekuje i da  Kragujevcu u budućnosti bude „ nešto slično kao što je Novi Beograd“, da se razvija u tom smeru, da bude moderan evropski grad.

Dodao je da na listi „Aleksandar Šapić- Pobeda za Kragujevac“ ima 48 procenata žena, a dominiraju  mladi ljudi.

Manojlović je ,inače, član aktuelnog saziva Gradskog veća u Kragujevcu i zadužen je za obrazovanje.

Izborna lista „ Aleksandar Šapić- Pobeda za Kragujevac“ je prva lista za lokalne izbore koja je proglašena u nastavku izbornih radnji posle okončanja vanrednog stanja zbog korona virusa.

Do sada je Gradska izborna komisija  proglasila osam izbornih lista za predstojeće lokalne izbore u Kragujevcu.

Prethodno su proglašene liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu”, “Veroljub Verko Stevanović – Svi na ovu stranu (ZS, SPO i BS), “Sladjan Rakić – Alternativa – Kragujevačka inicijativa i Nova snaga – Eko park”, “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) – Dragan Marković Palma”, “Za Kraljevinu Srbiju – Kragujevac moj glavni grad (Pokret obnove Kraljevine Srbije, Monarhistički front)”, “300 Kragujevčana i Pokret Volim selo svoje – Dušan Zeka Aleksić”, “Kragujevačka priča i tolerancija – Boris Kovačević Šuma” i “Metla 2020 – Novica Antić”. 

Tagovi:

6 komentara

  1. Pre nego sto botovi nastave da lupaju gluposti da razjasnimo jedno – Manojlo je član gradskog veća u Kragujevcu, znaci vlast je! Bio je clan Veljine stranke do juce. Crni Salicu sta uradi

  2. Jedan od najboljih profesora. Izuzetno cenjen u svetu. Predaje na univerzitetima u inostranstvu. NAPRED PROFESORE!
    STUDENTI SU UZ VAS!

  3. Ok slazem sa studentima uspesan,a sta trazi u politici bruka sebe I svoje znanje,tu neuspesan ovo mu je treca stranka

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.