GRADONAČELNIK KRAGUJEVCA POTVRDIO PISANJE GLASA ŠUMADIJE

Politika
  • Obrazac koji primenjuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić je dosta jasan – huligani koje je režim angažovao napadnu policiju, a policija uzvrati prema golorukom narodu i našoj omladini i posle ih proganja kao plen po ulicama, rekao je juče potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš.

Što je i inače stav svih opozicionih političara, ali i utisak većine učesnika protesta.

I Glas Šumadije je juče, takođe, objavio informaciju da je među mladim ljudima, sa navijačkim rekvizitima, koji su u sredu uveče demolirali zgradu policije i razbili prozore i vrata na Zgradi grada, bilo i šestoro koji nisu iz Kragujevca, od kojih pojedini imaju i kriminalnu prošlost.

Ovo je sinoć u emisiji „Epicentar“ Radio televizije Kragujevac potvrdio i gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić:

  • Policija je od privedenih trideset i nešto ljudi zaključila da petoro – šestoro nisu Kragujevčani. Došao je neko sa strane, verovatno organizovano. Ko stoji iza te organizacije, to će već nadležne službe da ustanove.

Nikolić smatra da iza incidenata u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu stoje isti organizatori.

– U pola devet sinhronizovano je počeo napad u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i u Nišu. Znači u isto vreme se kreće sa razbijanjem i sa napadom na policijske snage. Normalno da je sinhronizovano. Druga stvar, vidite da postoji kamenje na mestima gde ga inače nema. Otkud kamenje? Neko je doneo baklje, neko je doneo kamenje, rekao je Nikolić.

Policijska uprava u Kragujevcu danas nije ni potvrdila ni demantovala Nikolićeve navode.

Tagovi:

2 komentara

  1. Gradonačelniče izgleda da ne postoji samo kamenje koje je pripremljeno za demonstracije, nego i objekti koje vode lica koja nisu iz iz Kragujevca . Vi ste im izgleda lično u Milovana Gušića 9, omogućili da se pripreme i kamufliraju da kao vode kafe i perionicu (što je u centru grada zabranjeno), a ustvari da budu spremni da intervenišu kad su demonstracije. Kako neko u centru Kragujevca može da napravi bespravni objekat za vreme vanrednog stanja, a da to Vaša inspekcija ne vidi ? Vi ste izgleda dali i nalog JKP Šumadija da im nacrtaju 50 metara zauzeća kolovoza, navodno za ulaz i izlaz sa placa i za kontejnere !!! Inače tu smo se parkirali mi roditelji koji ostavljamo decu i uzimamo iz Vrtića „Naša radost“, a sada se tu vaši prijatelji bahate i parkiraju svoje automobile sa Bgd i KM tablama. Nega grad otkupi taj plac za potrebe za parkiranje za Vrtić ako ste savesni i ako niste sa njima u dilu ! Zatvori im bespravni lokal i omogućite da se na tom placu parkiramo mi roditelji dece koju ostavljamo u Vrtiću i vozila koja snabdevaju vrtić ! Sram vas bilo Radomire !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.