Humanošću popuniti prazne tribine kragujevačkih sportskih objekata za Minju

Grad

Grad Kragujevac i SPD „Radnički“ su za malu sugrađanku Minju Matić pokrenuli humanitarnu akciju kojom u vreme pandemije žele da pruže podršku našim sportistima ali pre svega omoguće da Minja u svojoj najtežoj životnoj borbi izađe kao pobednik.

  • Kragujevac je grad sporta i uspešnih sportista koje mi na žalost u ovoj pandemiji ne možemo da podržimo na pravi način, ali možemo da spojimo obe stvari i skromnom nesvakidašnjom akcijom pomognemo našoj sugrađanki, kazao je Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport.

Akcija je zamišljena tako da svako, kada bude poslao tri SMS poruke 845 na 3030, napravi snimak ekrana poslatih poruka i zajedno ih sa svojom fotografijom pošalje na Viber broj 064/4588473, marketing službe SPD „Radnički“, navodi se na sajtu grada.

Svaka fotografija osobe koja bude poslala poruku, biće odštampana i postavljena na sedišta tribina SBB Hale jezero i stadiona Čika Dača. Marketing služba SPD „Radnički“ će svakodnevno postavljati fotografije na tribine sportskih objekata i stajaće tu, objasnio je Stevović, dokle god ima slobodnih sedišta.

  • Želimo da sva ta humana lica i njihov čin bude vidljiv svima i da pošaljemo snažnu poruku zahvalnosti grada Kragujevca i sportista. Svi naši uspešni sportisti, gradonačelnik Kragujevca sa saradnicima podržaće ovu akciju i pozvati ostale predstavnike javnog života grada i ljude dobre volje da se priključe, jer naš je cilj da Minja ozdravi, a verujem da jednom ovakvom nesvakidašnjom humanitarnom akcijom to možemo da postignemo, poručio je on.

Stadion Čika Dača ima oko 15.000 sedišta a SBB Hala jezero oko 3.700.

  • Iako možda nije dovoljno, ovim želimo da pokažemo da je Kragujevac grad humanosti, snage i punog srca koji želi da stane uz svoju sugrađanku Minju. Verujem, da će akcijom sva sedišta biti ispunjena do kraja i da ćemo biti bliži njenom konačnom ozdravljenju, zaključio je.
Izvor: B92
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.