Incident u Pošti u Kragujevcu

Grad

Dvojica radnika JP Pošta Srbije, organizacija u Kragujevcu, obratili su se popodne Glasu Šumadije tvrdeći da je jednog od njih – Aleksandra Radosavljevića štakom napao i povredio direktor Dušan Vranić.

Aleksadnar Stefanović, koji je trenutno raspoređen u Pošti u Erdeču, inače na radnom mestu u Stanovu, i Aleksandar Radosavljević, blagajnik u pošti u Malim Pčelicama, otišli su popodne do direktora Dušana Vranića, čije je sedište u nekadašnjoj zgradi Velefarma, u Ulici Miodraga Vlajića Šuke, da se, kako kažu, „žale na uslove rada“.

  • Aleksandar Radosavljević je blagajnik u pošti u Stanovu. Upravnik te pošte nije hteo da mu da rešenje za stalno. Inače, uslovi u katastrofalni – u prostorijama se pije, puši se… O svemu tome hteli smo da razgovaramo sa direktorom. Nije hteo da nas primi, čekali smo ga ispred kancelarije, on je izšao, rekao da smo drski, bezobrazni, izneo još mnogo uvreda na naš račun… Krenuo je kući, mi smo pošli za njim. Direktor Vranić, inače, nosi jednu štaku. Išao sam ispred i u jednom trenutku je kolega Radosavljević počeo da zapomaže. Okrenuo sam se, direktor ga je udarao štakom, priča Stefanović.

Radnici su pozvali policiju i Hitnu pomoć i u ovom trenutku se nalaze na pregledima u UKC Kragujevac.

Direktor Vranić kaže da „nema ovlašćenje da govori bez saglasnosti kabineta“, da hoda sa štakom, da je incident izazavao Aleksandar Radosavljević, koji sada pokušava da izbegne odgovornost: „Povukao me je, dodatno povredio, kad je video šta je uradio, uhvatio se za nogu kao da sam ga udario štakom“. Ističe da postoje izjave svedoka, kao i snimci sa video nadzora. Smatra da je potrebno sačekati zvanične informacije, jer bi nezvanične „samo nanele štetu preduzeću“.

Kako Glas Šumadije saznaje, direktor Dušan Vranić je podneo krivičnu prijavu protiv Aleksandra Radosavljevića.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.