INICIJATIVA: OD DANAS BUKA PROTIV DIKTATURE SA ULICE I ISPRED ZGRADA

Politika

Inicijativa Ne davimo Beograd pozvala je građane da u večeras, 4. maja u 20 i 05, izađu na ulice ispred svojih zgrada, kuća i ulaza i da odatle prave Buku protiv diktature.

  • Pozivamo građane da poštuju mere opreza, pokažu odgovornost, nose maske i rukavice, drže distancu, ali i naprave buku i pokažu odlučnost u borbi protiv diktature, navodi se u pozivu Inicijative Ne davimo Beograd.

Oni su dodali da se prethodnih dana moglo videti da zakon i policijski čas ne važe za sve građane, već da je nekima dozvoljeno da zloupotrebljavaju policijski čas za kampanju Srpske napredne stranke i da sa krovova stambenih zgrada demonstriraju silu.

  • Poručujemo im da ne damo svoje krovove, ne damo svoje ulaze, ne damo svoje ulice, ne damo svoje gradove. Poručujemo da ćemo se boriti za slobodnu, solidarnu i demokratsku Srbiju, piše u pozivu Inicijative.

Inicijativa Ne davimo Beograd u pozivu je podsetila da se prethodnih dana dogodila neverovatna situacija da vlast protestuje protiv nezadovoljstva građana..

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.