INICIJATIVNI ODBOR SSP U KRAGUJEVCU OSUĐUJE NAPAD NA PORODICU DRAGANA ĐILASA

Politika

Inicijativni odbor Stranke slobode i pravde u Kragujevcu najoštrije osuđuje napad, kako kažu, „huligana, angažovanih od strane Srpske napredne stranke, na čelu sa Aleksandrom Vučićem“, koji su sinoć ispred kuće u kojoj žive deca predsednika Stranke slobode i pravde postavili ozvučenje puštali uvredljive poruke koje su duboko i do suza uznemirile njegovu decu i gospodina Đilasa kao roditelja.

  • Koliko god se naši politički programi razlikovali, koliko god naši pogledi na svet i budućnost ove zemlje bili različiti, naša međusobna sporenja nikada ne smeju biti uzrok suza i patnje naših porodica, a naročto dece.

Ipak, kažu, u društvu u kome živimo, svedoci smo svakodnevnog kršenja elementarnih normi pristojnosti, pa tako, kada se neko iz dana u dan, besomučno blati na naslovnim stranama tabloida, uprkos dobijenim sporovima i nedvosmislenim dokazima da je sve što se u tabloidima iznosi neistina, nije neočekivano da se dese i ovakve stvari.

  • Posao države je da upravlja kriznim situacijama, da zaštiti sve svoje građene, bez obzira na političko opredeljenje, a ne da svoju političku moć koristi da mržnju protiv neistomišljenika raspiruje preko svojih poslanika, članova vlade i režimskih kvazi medija.
  • Apelujemo na zdrav razum svih koji pomisle da povređivanjem političkih protivnika i njihovih porodica mogu da se održe na klimavoj vlasti da to više i ne pomišljaju da urade. Jer, deca imaju roditelje, a roditelji drugove koji neće mirno sedeti i čekati da im neko maltretira porodicu.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.