IZLOŽBA NAJUSPEŠNIJIH AUTORA FOTO SAVEZA SRBIJE

Kultura

Sinoć je u Pozoriste za decu Kragujevac otvorena izozba fotografija članova Foto-klub Kragujevac.  Republička izložba, pojedinačnih i kolekcija fotografija, kao i izložba deset najuspešnijih autora Foto saveza Srbije, biće otvorena u Narodnom muzeju večeras  u 19 časova. Iste večeri u kragujevačkom Narodnom muzeju u 20 i 15 biće organizovan klavirski koncert Olje Radmanović uz projekciju njenih fotografija.

Foto klub Kragujevac u subotu 15. juna u prepodnevnim satima organizuje Skupštinu Foto saveza Srbije u zgradi Stare skupštine u Kragujevcu. U poslepodnevnim satima biće otvorena izložba Željka Sinobada (16.30 KST) dok će u Domu omladine u 20.10 biti otvorena izložba fotografija i predstavljena knjiga Željka Đurića. Treći festivalski dan biće upotpunjen predstavljanjem fotomonografija, projekata i projekcijom filma „Velikani srpske fotografije“ u BICu.

Tokom Festivala fotografije Srbije u Kragujevcu planirana je vodička tura za učesnike petak 14. juna, kao i odlazak u manastir Vraćevšnicu u nedelju, 16. juna.

 

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *