Izvršni direktor Telekoma prekinuo konferenciju za novinare Marinike Tepić, SSP osuđuje napad

Politika

Izvršni direktor „Telekoma“ Draško Marković oteo je mikrofon i onemogućio nastavak konferencije za novinare Marinike Tepić, potpredsednice Stranke slobode i pravde, ispred sedišta te kompanije.

Naime, Tepić je danas držala “drugi deo” konferencije posvećene informacijama o malverzacijama “Telekoma”, kada je, pred kraj konferencije, iz zgrade izašao jedan od zaposlenih, koji je “oteo” mikrofon potpredsednici SSP i onemogućio je da nastavi konferenciju.

Marković je, kako piše portal Nova.rs, Mariniki Tepić uputio komentare da “radi za Đilaka i Šolaka”, “upada u televiziju sa Boškićem” i slično. Konferencija je potom završena.

Napad je najoštrije osudila Stranka slobode i pravde:

  • Ovaj stranački postavljen funkcioner sa platom od 400.000 dinara pokušao je da spreči gospođu Tepić da u javnost iznese dokaze o tome kako je Telekom omogućio Igoru Žezelju da kupi tabolid Kurir.
    Zahtevamo hitnu smenu ovog režimskog huligana koji misli da samo zato što je deo SNS-a može ljudima da naređuje šta da govore i gde mogu da se kreću. 
    Od uprave Telekoma zahtevamo da kaže po čijem naređenu je radio Draško Marković ili da svi zajedno podnesu ostavke zbog toga što štite nasilnika i kriju istinu o tome šta rade sa našim novcem, navodi se u saopštenju SSP.
Foto: Screenshot/Facebook/Marinika Tepić
Tagovi:

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.