Januarski maraton filmova u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu

Društvo Kultura

Praznična euforija u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza i dalje traje, a januar je idealan mesec za retrospektivu i prisećanje na omiljene filmske junake na velikom platnu! U Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu, u periodu od 14. do 20. januara pridružite se filmskom maratonu i pogledajte
sjajne naslove za sve generacije po ceni ulaznice od 250 dinara. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa ili putem Cineplexx aplikacije!

Vratimo junake koji su obeležili prethodne godine i započnimo ovu 2021. uz sjajnu ponudu kojoj se ne može odoleti.
Ljubitelji animiranih avantura, uživaćete u prazničnim naslovima u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu – duhovitom i vizuelno očaravajućem filmu „Grinč“ , porodičnoj prazničnoj komediji „Deda Mraz i kompanija“ uz
sjajnu sihronizaciju koju predvode Nikola Kojo, Bojan Perić i Jelena Tomašević, snežnoj animiranoj priči „Vreme je za sankanje“ i pravoj porodičnoj igranoj avanturi „Lesi se vraća kući“ sinhronizovanoj na srpski jezik.
Ukoliko ste propustili da pogledate kako se Miloš Biković snašao u fantastičnoj komediji ,,Sluga“, ovo je sjajna prilika. Romantični naslovi tokom praznika uvek su u modi, pa će nam izvanredna Ema Tompson i Henri Golding dočarati pravu ljubavnu priču u filmu „Prošlog Božića“.
Sjajni naslovi po sniženoj ceni ulaznice očekuju vam u omiljenom bioskopu u gradu.


*Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.