Jovanović: Vlast u Negotinu testirala načine za krađu izbora

Izbori/Bojkot

Generalni sekretar Narodne stranke Stefan Jovanović izjavio je danas da je vlast na lokalnim izborima u Negotinu, na kojima je ta stranka osvojila oko 13 odsto glasova, testirala „šta bi moglo da prođe u svrhu krađe glasova u korist SNS-a“ na izborima najavljenim za april 2022. godine.

„Ovo je samo delić onoga što mogu da spreme za aprilske izbore. Nismo očekivali da će i policiju staviti u službu krađe glasova i privoditi članove Opštinske izbore komisije iz redova Narodne stranke, ali i to se desilo“, rekao je Jovanović za Newsmax Adria.

Jovanović je dodao da su neka biračka mesta „pokušali da isprazne od članova biračkih odbora pozivajući se na epidemiološke mere“, a da je Upravni sud doneo odluku da je zbog mera protiv epidemije „opravdano da nema posmatrača na izborima“.

Narodna stranka nastupila je samostalno na jučerašnjim izborima u Negotinu, a predstavnici te stranke naveli su da su tokom kampanje i na dan izbora „zabeležili neviđene pritiske, nepravilnosti i otvoreno kršenje zakona“.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.