KO JE POSVAĐAO KRAGUJEVAČKE SOCIJALISTE – DRAŽA MIHAILOVIĆ, ILI BUDUĆA KOALICIJA?

Politika

Grupa nezadovoljnih članova Socijalističke partije Srbije upala je juče u prostorije SPS u Kragujevcu, prenosi portal InfoKG, tražeći smenu rukovodstva Gradskog odbora stranke.

Navodni razlog za upad je taj što su odbornici SPS-a na poslednjoj sednici Skupštine grada glasali da jedna ulica u Kragujevcu (u prigradskom naselju Desimirovac – prim. Z.R.)  dobije naziv po Đeneralu Draži Mihajloviću.    Pravi razlog nezadovoljstva dela članstva , navodi portal, vezan je za (ne)rad  funkcionera Gradskog odbora SPS u Kragujevcu. Nezadovljni članovi SPS  najavili su za sutra okupljanje u većem broju kako bi predsedniku Gradskog odbora SPS-a i zameniku gradonačelnika, Ivici Momčiloviću, “oteli fotelju koja mu ne pripada”.Momčilović juče nije želeo da komentariše aktuelnu situaciju u kragujevačkom ogranku SPS-a.   

Kako Glas Šumadije saznaje u toj partiji, ulica sa imenom komandanta Jugoslovenske vojske u otadžbini samo je povod za kulminaciju tinjajućeg sukoba. Navodno su kragujevački socijalisti nisu jedinstveni u vezi sa izbornom koalicijom sa Jedinstvenom Srbijom Dragana Markovića Palme.

Fotografija: InfoKG
Tagovi:

5 komentara

    1. Ali nije Radiša 😭😭😭 ili Kòsanic 😭😭😭 ! Kako će biti zanimljivi izbori baš, baš..😭😭😭

  1. Djordja upalila neka budala da je sposoban da upravlja gradom od 200 000 stanovnika. Nije mogao butik da vodi.

  2. Zasto ste vi socijalisti devedesetih nase saveznike u drugom svetskom ratu pretvorili u neprijatelje I doveli bedan zivot u Srbiji.Trgnite se zaboravite aferu ,,KOFER“I krenite vise u buduce bolje Dane.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.