KORONA ODLAŽE I POČETAK KUPALIŠNE SEZONE NA OTVORENIM BAZENIMA

Društvo Grad

Usled nestabilne epidemiološke situacije na teritoriji grada Kragujevca, Sportsko privredno društvo „Radnički” donelo je odluku o prolongiranju datuma početka kupališne sezone na otvorenim bazenima. Početak nove kupališne sezone na otvorenim bazenima bio je predviđen za predstojeći vikend, subotu i nedelju 27. i 28. jun, ali je zbog naglog rasta obolelih od virusa COVID-19 na teritoriji grada Kragujevca odlučeno da se sa otvaranjem omiljenog kupališta svih Kragujevčana sačeka do daljeg.

– Na osnovu preporuka epidemiologa, a u cilju zaštite zdravlja svih naših sugrađana, odlučeno je da se sa početkom kupališne sezone na otvorenim bazenima sačeka do konačnog rešenja Kriznog štaba na nivou Republike Srbije. Kada su u pitanju zatvoreni bazeni, trenutno nema nikakvih najava da će se tu uvoditi neke nove mere, izjavio je Bojan Ilić, direktor Sportskog privrednog društva „Radnički”.

O svim daljim promenama u vezi sa funkcionisanjem otvorenih i zatvorenih bazena, javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.