Kragujevački sportista Marko Pavlović pristupio Stranci slobode i pravde (VIDEO)

Politika

Marko Pavlović, kao više puta nagrađivani sportista, sa brojnim nacionalnim priznanjima i osvojenim medalja, kako u našoj zemlji, tako i van granica Srbije , pristupio je Gradskom odboru Stranke slobode i pravde i prihvatio je da vodi restorni odbor za sport u našem gradu.

Pavlović je na konferenciji za novinare govorio kako je sport u Kragujevcu u velikoj krizi i kako je kragujevačkom sportu neophodan potpuni reset sistema i smena generacija-

  • Kragujevac nema strategiju

Pavlović navodi da je neophodno angažovanje ambulante sportske medicine, kao i njihova dokumentacija, dokumentacija iz Saveza za skolski sport, Sportskog saveza Srbije, kao neki od parametara na osnovu kojih se pravi strategija.
Kao ostale probleme na kojima treba poraditi naveo je infrastrukturu i stručni rad.

  • Kriv je sistem koji ne podržava sport

Pavlović je naveo da stručni rad u Kragujevcu nije na najvišem nivou, i da se radna mesta trenera dobijaju na nepravedne načine, obzirom da za ova radna mesta nikada nije postojao konkurs, i da kao posledica ovog problema proizilaze ne kvalitetni sportisti.

Tagovi:

1 komentar

  1. Beži momče od tog nekadašnjeg naprednjačkog potrčka Jekića. Ne treba svoju političku karijeru da počinješ u društvu političkih marodera i prevrtljivaca. On može samo da naškodi tvojim političkim ambicijama (ako ih imaš). Jekić je dobro poznat lik na kragujevačkoj političkoj sceni. Svi znaju da je on, zajedno sa Turkovićem i Anđelkovićem (koji su i sada sa njim u SSP), izdao Verka 2014 godine i praktično (bez izbora i karantinskim putem) doveo SNS na vlast u Kragujevcu. Oni su mandate dobili na lokalnim izborima 2012 godine jer su bili na Verkovoj listi, a onda su te mandate 2014 godine odneli (ili ukrali i odneli) Radomiru Nikoliću i naprednjacima (za političke funcije u lokalnoj vlasti i direktorska radna mesta na kojima se i danas nalaze). To su ljudi koji bi za mrvicu vlasti izdali sve i svakog, a na izborima naredne godine SSP će u Kragujevcu (po broju glasova) verovatno biti na nivou statističke greške zbog „velikog“ političkog ugleda i „iskazane i potvrđene moralnosti“ Jekića i njegovih pajtosa (što će Đilas ukapirati tek kad bude kasno). Zato momče pamet u glavu i ne brukaj se! Beži od tih političkih prevaranata.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.